Træarkitektur for fuglevenner

0

Nu kan du forene naturoplevelsen ved at kigge på fugle med flot arkitektur. Læs mere i artiklen om arkitekttegnede foderbrætter.

Af -

Tid for fuglefodring

Når vinteren kommer, og det gør den typisk en gang om året, bliver det tid til at tage sig af de små fugle, der sidder sultne og forfrosne uden for vinduet. I den kolde årstid er der derfor mange der til stor fornøjelse for fuglene, og sig selv, lægger foderfrø og gammelt brød ud på foderbrættet.

Nyt for de arkitektinteresserede

Nu er der så kommet en serie helt særlige foderbrætter, der vel nok må siges at være til mere fornøjelse for mennesker end for fugle. Fugle får stadig deres foder og de er sikker uændret fornøjede, men med en serie af arkitekttegnede foderbrætter fra Østrig, kan design- og arkitektinteresserede mennesker få særlig fornøjelse ved at betragte de små fugle der vimser rundt og pikker frø og brødkrummer i sig.

 

arkitekt tegnet foderbræt serie

arkitekt tegnet foderbræt serie

Østrigsk design

Serien af arkitekttegnede foderbrædder, der også indeholder ynglekasser, er designet af østrigske arkitekter fra firmaet Raumhochrosen. Foderbrætterne er lavet med udgangspunkt i de huse og bygninger som firmaet har lavet i fuld størrelse. Foderbrætterne er lavet i størrelsesforholdet 1:33 og er håndlavet med de samme træsorter som deres respektive originaler. Arkitektfirmaet holder til i den nordvestlige del af Østrig, tæt ved grænsen til Schweiz og Tyskland i byen Bregenz.

Arkitektur for fuglevenner

Arkitekterne hævder at foderbrætterne giver en god kombination af glæden ved både natur og arkitektur. Arkitekternes motto er således: ”Arkitektur for fuglevenner – naturoplevelser for arkitekturvenner”.

Træarkitektur for fuglevenner

Træarkitektur for fuglevenner

 

Se mere på hjemmesiden www.raumhochrosen.com, hvor der også er mulighed for at bestille de flotte foderbrætter.

Fakta

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.

Retningslinjer for kommentarer

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×