Skills skydes snart i gang

0

Danmarks bedste lærlinge er klar til at blive sluppet løs og vise, hvad de kan, når DM i Skills igen i år åbner dørene for en kæmpe fest - denne gang med velkomst af H.K.H. Kronprins Frederik.

Af

Mere end 300 unge deltagere fra erhvervsuddannelserne (og et hav af tilskuere) mødes i Fredericia Messehal den 2.-4. februar 2023 for at demonstrere deres “skills” og konkurrere om, hvem der skal stå på sejrsskamlen med de eftertragtede medaljer om halsen.

”Der er en stor tilslutning til DM i Skills fra stort set alle faglige uddannelser. Det vidner om, der er et kæmpe behov for, at vi kommer ud til de unge og viser dem de mange spændende jobs og muligheder, der ligger i en faglært karrierevej”, siger Søren Heisel, formand for SkillsDenmark.

Udover de 45 fag, der konkurrerer om guldmedaljer, kan de forventede 50.000 besøgende opleve 23 forskellige demonstrationsfag, når H.K.H Kronprins Frederik sammen med Søren Heisel, Steen Wrist, borgmester i Fredericia og Stephanie Lohse, formand for Region Syddanmark åbner arrangementet den 2. februar klokken 9.

Træinteresserede folk kan glæde sig til at opleve repræsentanter fra fagene Bygningssnedker, Gulvlægger, Maskinsnedker, Møbelpolstrer, Møbelsnedker og Tømrer.

Læs mere og se det fulde program hos SkillsDenmark

Modtag gratis nyt om træ:

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.

Træ.dk på Facebook

Vi deler historier, foto og videoer af skov, træ og træprodukter.

Nyhedsbrev

Få gratis nyheder om træ og træprodukter direkte i din indbakke.

Tilmeld nyhedsbrev

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

Modtag vores nyhedsbrev

Vil du have seneste viden om træ?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Jeg accepterer at trae.dk må opbevare mit navn og email, overføre det til mailplatformen Mailchimp, samt sende mig information og nyheder via e-mail.