Skoven i Skolen vender stærkt tilbage

0

Efter en lidt omtumlet periode er ude-undervisningsportalen Skoven i Skolen snart tilbage med en splinterny hjemmeside, der samler viden og ideer til lege og aktiviteter i naturen. Det fejres med et gratis webinar, fuld af inspiration.

Af

Hvorfor er det godt for skolebørn at blive undervist ude? Og hvordan gør vi det?

Den 15. marts 2023 lancerer Skoven i Skolen en ny hjemmeside og for at fejre det, afholder folkene bag et webinar om udeskole og om, hvordan man kan bruge den nye hjemmeside til at finde og dele viden og ideer til ude-undervisning i natur og kultur.

På webinaret vil der være indlæg fra både forskere og lærere om udeskole i teori og praksis. Skoven i Skolen præsenterer det nye site og de muligheder, det giver for inspiration og konkrete værktøjer til udeskole i alle fag, på alle klassetrin – og i både skoven, ved havet, i byen, langs åen og i det åbne land. Webinaret er for alle med interesse for udeskole.

Projektet har fået støtte af Nordea-Fonden, Friluftsrådet og 15. Juni Fonden, og en ny styregruppe er sat sammen af medlemmer af den tidligere styregruppe – heriblandt Træ.dk – og nye medlemmer.

Se program for webinaret og tilmeld dig

Skoven i Skolen afholder webinaret i samarbejde med Nordea-fonden, der har støttet projektet.

Læs også: Skoven i Skolen får nyt liv

Modtag gratis nyt om træ:

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.

Træ.dk på Facebook

Vi deler historier, foto og videoer af skov, træ og træprodukter.

Nyhedsbrev

Få gratis nyheder om træ og træprodukter direkte i din indbakke.

Tilmeld nyhedsbrev

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

Modtag vores nyhedsbrev

Vil du have seneste viden om træ?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Jeg accepterer at træ.dk må opbevare mit navn og e-mail, overføre det til mailplatformen Mailchimp samt sende mig information og nyheder via e-mail.