Små postkort af lyd

0

Et nyt soundmap – eller ”lydkort” – giver dig muligheden for at høre lyde fra skove i hele verden.

Af -

Tags: ,

Hvordan lyder skoven i Sri Lanka? Eller i det allernordligste Norge? Eller hvad med på den amerikanske vestkyst, i Californien?

Nu behøver du ikke længere rejse væk for at finde ud af det. Og det er måske meget godt, her mens coronavirussen endnu ikke har sluppet sit tag. I stedet kan du bare klikke ind på Sounds of the Forest, hvor du på et kort finder en samling af lyde fra alverdens skove, samlet ind af frivillige kloden rundt.

Der er tale om verdens første skov-soundmap, som er blevet til i et samarbejde mellem naturevent-virksomheden Wild Rumpus og Timber Festival – en årlig tredages festival i hjertet af Storbritanniens nationalskove.

Kortet har lydbidder fra mere end 30 lande allerede, og der kommer hele tiden flere til. Alle, der har lyst til at lytte eller indsende lyde fra skoven, kan gøre det.

De små postkort af skovlyd er henvendt til dem, der har brug for at få lidt natur i ørerne, men de mange lyde skal også tjene som inspiration for en række kunstnere, som skal præsentere deres værker på næste års Timber Festival, som – forhåbentlig – løber af stablen den 1.-4. juli 2021.

Sounds of the Forest

Kilde: Treehugger

Modtag gratis nyt om træ:

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.

Træ.dk på Facebook

Vi deler historier, foto og videoer af skov, træ og træprodukter.

Nyhedsbrev

Få gratis nyheder om træ og træprodukter direkte i din indbakke.

Tilmeld nyhedsbrev

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×