Tags: ,

#Snedkermade-vinder er fundet

0

Dansk Byggeris Instagram-konkurrence om det bedste snedkerbillede er afsluttet, og vinderen Kristian Rosendahl Strunge kan takket være sit smukke foto gå hjem med en klassisk Y-stol af af Hans J. Wegner.

Af -

Danskerne elsker smukt snedkerhåndværk. Den konklusion ligger i hvert fald snublende nær, når man ser på antallet af deltagende fotos og billedernes høje kvalitet.

Næsten 700 billeder af alt fra snedkerlavet boliginteriør, døre, vinduer og køkkener til snedkerlavede sejlbåde deltog i konkurrencen, som i november måned har kørt på Dansk Byggeris snedkersektions Instagramprofil under navnet #Snedkermade.

“Det var overvældende, at vi fik så mange billeder, og det var utrolig svært at finde vinderne. I bedømmelsen lagde vi vægt på, at billederne viste flot snedkerhåndværk og havde en spændende fototeknisk vinkel”, siger branchechef i Snedkersektionen i Dansk Byggeri, Frederik Waitz Søborg, der var med i dommerpanelet, i en pressemeddelelse.

Nøglen til dommernes hjerte

Et enigt dommerpanel udnævnte Kristian Rosendahl Strunge som vinder af fotokonkurrencen. Med sit bidrag til konkurrencen fandt Kristian Rosendahl Strunge bogstavelig talt nøglen til dommernes hjerte. Han har zoomet ind på det fineste og mest veludførte nøglehul i en kommode, som i øvrigt også gav ham en sølvmedalje til svendeprøven, skriver Dansk Byggeri.

“Godt snedkerarbejde er kendetegnet ved, at man mestrer præcision, nøjagtighed og finish i håndværket. Og det gør Kristian i den grad”, siger formand for Snedkersektionen i Dansk Byggeri, Mads Raaschou, der også var med i dommerpanelet.

 

Fakta

Modtag gratis nyt om træ:

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.

Retningslinjer for kommentarer

Træ.dk på Facebook

Vi deler historier, foto og videoer af skov, træ og træprodukter.

Nyhedsbrev

Få gratis nyheder om træ og træprodukter direkte i din indbakke.

Tilmeld nyhedsbrev

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×