Snedkerprisen indkalder kandidater

0

Er 2023 året, hvor du skal løbe med Snedkerprisen og 150.000 kroner? Københavns Snedkerlaug tager imod ansøgninger indtil den 31. marts.

Af -

Innovation og højeste kvalitet i det danske snedkerhåndværk skal hædres for sjette gang i år med Snedkerprisen, der doneres af Kirsten og Freddy Johansens Fond. Ansøgningen skal sendes til Københavns Snedkerlaug inden den 31. marts 2023 – og dygtige fagfolk fra hele landet kan søge.

”Snedkerprisen er efter fem fine uddelinger fuldstændig flyvefærdig”, erklærer snedkermester Mads Raaschou, oldermand i Københavns Snedkerlaug.

Det gamle laug, der blev etableret i 1554, skal snart skal uddele Snedkerprisen for sjette gang – og det glæder de sig til.

”Vores priskomité har været vidt omkring i de fem år, der er gået. Vi har præmieret træbårne totalindretninger, krøllede hjerners kunstneriske leg med træet, fine arkitektløsninger, informeret brug af moderne teknologi og en række individuelle udøvere. Vi er kommet godt rundt i det håndværk, vi repræsenterer, men vi ved, at der er masser af overraskelser, talent og ambition ude i branchen, så også i år er vi spændte på at se ansøgningerne”, siger Mads Raaschou.

Snedkere, arkitekter, ingeniører og bygherrer fra hele landet kan ansøge om Snedkerprisen, og de prisbelønnede projekter skal fortrinsvis ligge i Danmark og være synlige for en stor del af offentligheden.

Læs mere hos Københavns Snedkerlaug

Modtag gratis nyt om træ:

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.

Træ.dk på Facebook

Vi deler historier, foto og videoer af skov, træ og træprodukter.

Nyhedsbrev

Få gratis nyheder om træ og træprodukter direkte i din indbakke.

Tilmeld nyhedsbrev

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×