Snedkeruddannelse holder åbent hus

0

I sommeren 2017 startede de første snedkerelever på uddannelsen hos AARHUS TECH. Nu viser de deres første projekter frem.

Af

I sommeren 2017 vendte snedkeruddannelserne tilbage til Aarhus i de moderniserede værksteder på AARHUS TECH.

Fredag den 5. januar byder skolens første hold snedker-elever alle interessede indenfor, når de slår dørene op til Åbent hus.

Efter et halvt år på grundforløbet er de klar til at vise deres utrolig flotte, individuelle projekter frem.

Projekterne er lavet som en åben opgave, hvor produktet er skabt efter elevernes egne idéer og designs og med teknikker lært på første del af uddannelsen.

Information

Åbent hus d. 5. jan. fra kl. 10-17.

Snedkerværkstedet, Skolen for byggeri og metal

AARHUS TECH

Halmstadgade 6, 8200 Aarhus N

“Det er gået rigtig godt. Niveauet er rigtig højt,” fortæller underviser Rasmus Holten om det første halvår og fortsætter, “det store engagement fra elevernes side har gjort, at mange elever møder ind før tid og skal skubbes hjem når skolens sidste vagt har haft sin runde”. Han meddeler ligeledes, at 90% af eleverne har fundet elevplads, og at pladserne er lige fordelt mellem møbel-, bygnings– og maskinsnedkere.

Efter en del år, hvor særligt møbelsnedkeruddannelsen har været populær, ser det ud til, at der i Aarhus vil komme flere bygningsnedkere til:

“Vi ser frem til det kommende hold, hvor der på papiret er rigtig mange, der ønsker en fremtid som bygningssnedker. Vi håber på et godt samarbejde med de mange lokale virksomheder, der forhåbentlig vil hjælpe de unge mennesker med en elevplads.”

I løbet af dagen kan man høre om uddannelsen og følge eleverne udføre mindre opgaver ved høvlebænken. Der bliver rundvisning i løbet af dagen, hvor man kan se faciliteterne i de nye, lyse værksteder.

Alle er velkomne.

Foto: AARHUS TECH.

Modtag gratis nyt om træ:

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.

Nyhedsbrev

Få gratis nyheder om træ og træprodukter direkte i din indbakke.

Træ.dk på Facebook

Vi deler historier, foto og videoer af skov, træ og træprodukter.

Følg os på Facebook

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

Modtag vores nyhedsbrev

Vil du have seneste viden om træ?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Jeg accepterer at trae.dk må opbevare mit navn og email, overføre det til mailplatformen Mailchimp, samt sende mig information og nyheder via e-mail.