Stor arkitekt- og ingeniørkonference rykker til Danmark

0

På næste års internationale ICSA-konference - som afholdes i Aalborg - spiller træbyggeri en væsentlig rolle.

Af -

I 2022 er det femte gang, at ”International Conference on Structures & Architecture” – også kaldet ICSA – samler cirka 200 internationale topforskere og praktikere fra alle kontinenter til et par dage med oplæg og diskussioner i krydsfeltet mellem arkitektur og ingeniørvidenskab.

Konferencen har været afholdt i Portugal siden 2010, men denne gang er det lykkedes at rykke den lidt længere nordpå – nærmere bestemt til Nordens Paris, også kendt som Aalborg.

Den 6.-8. maj 2022 åbner Institut for arkitektur, design og medieteknologi på Aalborg Univesitet dørene for en hel serie af ’special sessions’ og ’mini-symposier’, keynote lectures, workshops og udstillinger, som pt. er under planlægning.

Under overskriften ‘Structures & Architecture in a viable urban perspective’ sætter konferencen fokus på arkitekturens urbane ansvar.

Træ på programmet

Under de generelle konferencetemaer er indtil videre planlagt ’Timber Structures’, ’Ecology of structures and architecture’, ’Innovations in the use of natural materials’, som nok skal være interessante for den træinteresserede.

Og vil man have endnu mere træ, kan man deltage i mini-symposiet ”Advances in wood construction: Technology and architecture”. Det er de tre arkitekter og forskere Niels Martin Larsen, Kiel Moe og Philip Tidwell fra henholdsvis Danmark, Canada og Finland, der er værter.

På mini-symposiet vil forskere og praktikere præsentere forskning og eksperimenter, der handler om fremtidige muligheder for anvendelse af træ i byggeriet.

Om symposiet i bedste græske oldtidsstil også byder på massiv druk er nok tvivlsomt, men der er i hvert fald mulighed for at blive klogere på den nyeste forskning og erfaring inden for træbyggeri. Helt uden tømmermænd.

Det er muligt at tilmelde sig konferencen til en reduceret ”early bird”-pris allerede nu.

Læs mere om ICSA

Fakta

Modtag gratis nyt om træ:

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.

Retningslinjer for kommentarer

Træ.dk på Facebook

Vi deler historier, foto og videoer af skov, træ og træprodukter.

Nyhedsbrev

Få gratis nyheder om træ og træprodukter direkte i din indbakke.

Tilmeld nyhedsbrev

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×