Video: Er du også træt?

7

Træ.dk's tegnefilm om naturens geniale råstof.

Af -

Tags:

Træ.dk har produceret en tegnefilm om naturens geniale råstof. Så sid ned, åbn øjnene og lyt efter i 1 minut og 42 sekunder.

‘Er du også træt?’ er filmens åbningsreplik og titel. Men der er heldigvis en løsning på problemet.

Engelsk udgave

Ud over den danske udgave, med engelske undertekster, kan man også se filmen i en ren engelsk udgave. Hele filmen er nemlig oversat til engelsk. Se filmen her Wood – Nature’s stroke of genius.

Del budskabet

Hvis du kan lide filmen og det optimistiske budskab, så send meget gerne linket videre til alle som kunne trænge til at se og vide dette om træ. Og det kan de fleste.

Du kan også vise filmen på din egen hjemmeside. Du skal blot åbne tegnefilmen på Youtube, finde indlejringskoden via knapperne ‘del’ og ‘indlejring’ og kopier koden til din egen hjemmeside for at indlejre filmen. God fornøjelse.

Andre videoer

7 kommentarer

 1. Grete siger:

  Genial lille film, som alle burde se, træ er vejen frem.

 2. Bente siger:

  Jeg kan kun være enig med dig Grete. Dette er ikke bare en køreskole men noget vi skal tænke over i vores hverdag.

 3. Hr. Michael siger:

  Nok er video-indslaget fra 2011 – men der runger en ganske klar sandhed i, at miljøet ikke tager hensyn til os, og derfor må vi tage hensyn til miljøet. For vores eget bedste. Om nogen er »JEG« træt af at stå op til en branche, hvor kortsigtet profit vægtes højere end udvikling mod en lysere fremtid. Dét starter sgu med den enkelte!

  Jeg selv har været VVS’er i over 10 år, og jeg står til daglig for en håndværkervirksomhed, der leverer VVS-service i Odense i samarbejde med mine fagmænd og partnere. Vi opfordrer altid god og især klimavenlige løsninger ifm. service – FOR DET ER DÈT, der batter! Husejere kan sparer så mange penge på den rette VVS-installation, primært fordi miljøet gavner af det. For jo højre effekt og udnyttelses grad f.eks. en varmepumper eller et fjernvarmeanlæg har, jo mindre kræver det i forsyningsenergi. Vi har sgu mange konkurrenter, så leverer de samme gamle løsninger, der ikke er tidssvarende og effektive, og det gør mig træt. For det er hverken for kundens eller miljøets bedste.

  Så! Det hjalp (forhåbentligt) på at komme af med 🙂

 4. Thomas O. Jensen siger:

  Tak for en spændende artikel.

  Vh Thomas J, Elektriker i Horsens

 5. Arne H siger:

  Tak for oplægget. Det kan vi alle lære noget af.

  Kh Arne Henningsen VVS Roskilde

 6. Jens Peter siger:

  Tak for den fine artikel.
  Vh Jens, VVS Roskilde

 7. Ivar Bach siger:

  Rigtig fin tegnefilm, der sætter fokus på de store udfordringer, vi står overfor i forhold til klima, råstof og energi. Det er desværre også en skam, at Danmark ikke kan stille mere op i det store billede.

  Selvom vi er en lille nation, så har vi en stor mulighed for at gå foran og vise resten af verden, hvordan man kan tage ansvar og skabe en mere bæredygtig fremtid. Vi har allerede taget nogle vigtige skridt i den rigtige retning, men der er stadig meget, vi kan gøre. Jeg håber, at vi i Danmark kan fortsætte med at arbejde hårdt på at reducere vores CO2-udledning og skabe en mere bæredygtig fremtid for kommende generationer. Tak for en inspirerende video.

  Bedste hilsner,
  Bach VVS og energiinstallatør

  Mvh. Bach VVS-service

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×