Tid, takt og tone: Snedkernes Efterårsudstilling 2021

1

I år kan Snedkernes Efterårsudstilling fejre 40-års jubilæum, og med årets tema er der lagt op til værker, der både ser tilbage og fremad.

Af

Sophienholm ved Bagsværd Sø danner rammen om årets efterårsudstilling for snedkerne. Det er i år 40 år siden, den første udstilling løb af stablen, og det bliver markeret med temaet Tid, takt og tone.

Snedkernes Efterårsudstilling vil i år forholde sig til foreningens historie og samtidig markere, at det er en levende forening, som ser fremad med nye forståelser for tiden, vi lever i, og hvordan det afspejles i de møbler, vi omgiver os med.

”Tid er en forunderlig størrelse i dette tilfælde 40 år med SE møbler og en unik forening. Nu tager vi fat på de næste 40 år, og det kan kun lykkes, fordi vi forholder os til nu-tiden, frem-tiden og husker at eksperimentere. SE’s medlemmer har enestående muligheder for at præge tiden og fremtiden”, lyder det fra foreningen.

Om årets tema pointerer foreningen, at ”Takt og Tone” både kan tolkes indholdsmæssigt og formmæssigt. Temaet kan både forstås som de sociale regler i måden mennesker er sammen på, og som ændrer sig over tid, og som den formmæssige forståelse, der siger noget om et møbels rytme (Takt) og farve (Tone).

Foreningens medlemmer og tre gæsteudstillere vil undersøge, om der findes en takt og tone inden for møbeldesign, der er med til at definere det handlingsrum møbler skabes i, og om det kan ændres over tid, skriver foreningen.

Udstillingen Tid, Takt & Tone suppleres med en retrospektiv udstilling, der i digital form viser samtlige møbler fra foreningens udstilling igennem fire årtier.

Kilde: Snedkernes Efterårsudstilling og WoodSupply

Snedkernes Efterårsudstilling 2021:
Tid, Takt & Tone

Snedkernes Efterårsudstillings formål er at udvikle og én gang årligt at udstille nye og eksperimenterende møbeltyper af høj brugsmæssig, håndværksmæssig og kunstnerisk kvalitet. Sammenslutningen fungerer som laboratorium for nytænkning i fremtidige møbeltyper og koncepter.

Udstillingsperiode: 6. november 2021 – 7. januar 2022

Udstillingssted: Sophienholm, Kongens Lyngby

Modtag gratis nyt om træ:

En kommentar

  1. Mads siger:

    Hvor ligger Sophienholm i Lyngby
    Hvad er åbningstider

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.

Træ.dk på Facebook

Vi deler historier, foto og videoer af skov, træ og træprodukter.

Nyhedsbrev

Få gratis nyheder om træ og træprodukter direkte i din indbakke.

Tilmeld nyhedsbrev

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

Modtag vores nyhedsbrev

Vil du have seneste viden om træ?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Jeg accepterer at trae.dk må opbevare mit navn og email, overføre det til mailplatformen Mailchimp, samt sende mig information og nyheder via e-mail.