Tidens trends inden for træbyggeri

0

Build in Wood 2022 fandt sted 18.-19. maj i år og skabte inspiration til fremtidens byggeri i træ.

Af

Danmarks største konference om træ, den årlige Build in Wood, fandt sted i The Plant i København den 18.-19. maj 2022.

Træ.dk er – i lighed med en lang række andre træorganisationer – partner i trækonferencen, som har eksisteret siden 2018 og skaber rum for at dele viden om muligheder og udfordringer ved træ og træbyggeri på tværs af hele byggebranchen.

”Siden Build in Wood blev afholdt første gang i 2018, er der sket meget inden for professionelt træbyggeri i Danmark. Vi har i dag flere cases og opførte bygninger i Danmark, og vi har erfaringer, vi kan dele på tværs af branchen,” skriver Build in Wood på deres hjemmeside, og understreger samtidig, at vi skal fortsætte med at blive inspireret af udlandet og de erfaringer, som andre har gjort sig.

Hen over de to dage har deltagerne fået indsigt i de nyeste trends inden for træbyggeri og arkitektur med praktiske eksempler, foredrag, cases, debatter og fagspor. Over 40 talere tog ordet ved konferencen, inklusiv træeksperter som svenske Stefan Sjöberg fra Kjellander & Sjöberg Architects, norske Siv Helene Stangeland fra Helen & Hard og Brendan Macfarlane fra Jakob + Macfarlane.

Med et faktabaseret overblik over den nyeste viden om træbyggeri er det Build in Woods intention at danne grundlag for fremtidigt netværk og muligheder for partnerskaber i byggebranchen.

 

Kilde: buildinggreen.eu

Modtag gratis nyt om træ:

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.

Træ.dk på Facebook

Vi deler historier, foto og videoer af skov, træ og træprodukter.

Nyhedsbrev

Få gratis nyheder om træ og træprodukter direkte i din indbakke.

Tilmeld nyhedsbrev

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

Modtag vores nyhedsbrev

Vil du have seneste viden om træ?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Jeg accepterer at trae.dk må opbevare mit navn og email, overføre det til mailplatformen Mailchimp, samt sende mig information og nyheder via e-mail.