Top 10: Det hittede på Træ.dk i 2016

0

Efter et fantastisk år, med mange spændende nyheder om træ, ønsker Træ.dk Godt Nytår med en liste over de mest læste artikler i 2016.

Af -

Tags:

Få overblik over de mest læste artikler på Træ.dk

Vi ønsker alle læsere et rigtig godt og lykkebringende Nytår og siger tak for det forgangne 2016, som har været et fantastisk år for Træ.dk, med udgivelsen af et væld af spændende artikler om træ.

Vi fejrer indgangen til det nye år med en oversigt over årets mest populære artikler på Træ.dk.

Top 10: Det hittede på Træ.dk i 2016

1: ‘Forstenet træ’ bliver til aarhusiansk havnebad

Artiklen om det nye aarhusianske havnebad, der skal bygges af nyt spændende træprodukt, blev årets mest læste nyhed på Træ.dk.

Læs mere her

Artiklen om det nye aarhusianske havne bad, der skal bygges af nyt spændende træprodukt, blev årets mest læste nyhed på Træ.dk.

2: Vi skal også bygge fleretagers træhuse i Danmark

Alle taler om det og i 2016 blev der for alvor gjort noget ved det, da Teknologisk Institut stillede sig i spidsen for nyt projekt, som skulle skabe grundlaget for at kunne opføre et træhøjhus i Danmark.

Læs mere her

Alle taler om det og i 2016 blev der for alvor gjort noget ved det, da . Teknologisk Institut stillede sig i spidsen for nyt projekt, som skulle skabe grundlaget for at kunne opføre et træhøjhus i Danmark.

3: Dansk træcykel født som designklassiker

Kan man lave cykler af træ? Ja, og det er vores læsere vilde med. Derfor er artiklen om den danske træcykel fra Københavns Nordhavn også en af de mest læste artikler i 2016.

Læs mere her

Kan man lave cykler af træ? Ja, og det er vores læsere vilde med. Derfor er artiklen om den danske træcykel fra Københavns Nordhavn også også en af de mest læste artikler i 2016.

4: Store flyttedag for 100 årigt egetræ

I den  fjerde mest læste artikel vises videoen af det imponerende arbejde – og vanvittige projekt, vil nogen måske synes – det er at flytte et 100 årigt egetræ til en helt ny placering.

Læs mere her

At flytte et egetræ

5: 10 ting du ikke vidste bliver lavet af træ!

Oversigtsartikler er gode til at give overblik – sjovt nok! Derfor overrasker det heller ikke at Træ.dks liste over seje, sjove og mærkelige ting, som kun få ved bliver lavet af træ, blev et hit i 2016.

Læs mere her

Oversigtsartikler er gode til at give overblik - sjovt nok! Derfor overrasker det heller ikke at Træ.dks liste over seje, sjove og mærkelige ting, som kun få ved bliver lavet af træ, blev et hit i 2016.

6: Verdens første fodboldstadion af træ

Det vækker opsigt når noget de fleste forbinder med beton, pludselig bliver lavet af træ, som fx dette carbon-neutrale og bæredygtige engelske træstadion.

Læs mere her

Det vækker opsigt når noget de fleste forbinder med beton, pludselig bliver lavet af træ, som fx dette carbon-neutrale og bæredygtige engelske træstadion.

7: 1.1 skulptur af 140 år gammelt grantræ

Det er fortjent, men alligevel en overraskelse, at det kunstneriske projekt med genskabelse af stort grantræ, med tusindvis af små træklodser, kom med på listen over de mest læste artikler i 2016.

Læs mere her

Det er årets overraskelse, at det kunstneriske projekt med genskabelse af stort grantræ, med tusindvis af små træklodser, kom med på listen over de mest læste artikler i 2016.

8: Spektakulær kuppel af træ på Aarhus havn

Dome of Visions er en storslået dome med spektakulær trækonstruktion, der i 2017 skal være med til at danne rammen for Aarhus som europæisk Kulturhovedstad.

Læs mere her

Kuppel af træ

9: Portræt af en kæmpe

Verdens største træer er så store at det næsten ikke er til at fatte. De er heller ikke nemme at fotografere, så hele træet kommer med, i hvert fald ikke med et enkelt foto. I artiklen om The President ser vi i en imponerende video hvordan det store træ får taget sig et ganske hæderligt portrætfotografi.

Læs mere her

Sequoia The President

10: Wildfire: Verdens vildeste trærutsjebane

Er du til sus i maven, så kan du her få dig gedigen tur i verdens vildeste trærutsjebane. I Træ.dks populære artikel får du lov at sidde med på første række.

Læs mere her

Vildeste trærutsjebane

Modtag gratis nyt om træ:

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.

Nyhedsbrev

Få gratis nyheder om træ og træprodukter direkte i din indbakke.

Træ.dk på Facebook

Vi deler historier, foto og videoer af skov, træ og træprodukter.

Følg os på Facebook

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×