Træ 57, ny håndbog om udendørs træbeskyttelse

0

Træinformation nye håndbog sætter fokus på de skærpede krav til træbeskyttelse. Bogen samler den nyeste viden og lovgivning om beskyttelse af udendørs træ.

Af

Nye EU-regler betyder skærpede krav til træbeskyttelsesmidler. I håndbogen TRÆ 57, Træbeskyttelse samler Træinformation den nyeste viden og lovgivning om beskyttelse af udendørs træ.

 

TRÆ 57, træbeskyttelse - ny håndbog fra Træinformation

TRÆ 57, træbeskyttelse. Ny håndbog fra Træinformation (Illustration: Træinformation)

Alt om maling og træbeskyttelse

Det grundlæggende princip i træbeskyttelse er at værne træet mod råd og svamp ved at udforme konstruktionerne, så træet holdes tørt.

Bogen gør det nemmere og mere sikkert at vælge den rette træart og behandling til udendørs brug. Den anviser metoder til konstruktiv beskyttelse af træværket og vejleder om, hvor der er behov for yderligere beskyttelse mod vejrliget i form af imprægnering, maling og træbeskyttelse.

Håndbogen gennemgår de mest anvendte produkttyper, og indeholder en række karakteristiske eksempler på nye og ældre træoverflader med forslag til afrensning og genbehandling.

Bestil bogen i butikken

Bogen kan bestilles fra Træinformations hjemmeside.

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

Modtag vores nyhedsbrev

Vil du have seneste viden om træ?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Jeg accepterer at trae.dk må opbevare mit navn og email, overføre det til mailplatformen Mailchimp, samt sende mig information og nyheder via e-mail.