Træ.dk søger dygtig studentermedhjælper

0

Er du vild med at lave indhold til sociale medier? Og synes du, det er sjovt at finde og formidle de gode historier? Måske er du ovenikøbet interesseret i træ, bæredygtig udvikling og den grønne omstilling? Så har vi studenterjobbet til dig.

Af -

Tags:

Træ.dk er træbranches fælles informationsprojekt, som arbejder for at formidle veldokumenteret viden om træ og træprodukter, primært via hjemmeside, nyhedsbreve og sociale medier.

Vi mangler dig, der er god til at kommunikere – især på skrift – og er stærk til sociale medier.

Har du sans for grafik og billedvalg, er det et ekstra plus.

Det, vi tilbyder

Hos Træ.dk får du mulighed for at få masser af studierelevant erfaring med forskellige kommunikationsopgaver. Vi er åbne og nysgerrige efter, hvad du kan bidrage med – ikke mindst inden for sociale medier.

Vi er en lille gruppe på fire mennesker, som sidder i forskellige organisationer, men jævnligt mødes. Til daglig foregår vores samarbejde mest over telefon og mail.

Som vores nye studentermedhjælper bliver du både en del af en den daglige drift og kommer også til at indgå i forskellige projekter. Der vil være en rimelig fordeling mellem rugbrødsarbejde og udviklingsopgaver, hvor du et langt stykke henad vejen kan forfølge dine egne interesser og teste dine ideer af i praksis.

Arbejdstiden er på 10-15 timer ugentligt med gode muligheder for fleksibilitet. Du kommer til at sidde hos Dansk Træforening, som er sekretariat for Træ.dk, og som står for det meste af den daglige drift.

Vi holder til på en smuk gammel herregård i Gammel Holte og har gratis frokostordning.

Det, du kommer til at lave

Som student hos Træ.dk bliver din primære opgave at forbedre vores tilstedeværelse på Instagram, Facebook og LinkedIn. Sekundært at researche til og skrive artikler til hjemmesiden, lave nyhedsbrev og indgå i det almindelige redaktionelle arbejde.

Derudover er der en række faste, administrative opgaver som at besvare mails, holde styr på Træ.dk’s træambassadører og hjælpe til med planlægning og praktiske gøremål i forhold til møder og aktiviteter.

Vores ønskeliste til dig

Ingen får alt, hvad de peger på, men kan du genkende dig selv i de fleste af punkterne herunder, er vi godt på vej:

  • Du er i gang med en videregående uddannelse og har minimum et år tilbage som studerende, gerne mere. Vi ser gerne, at du læser dansk, journalistik, retorik eller lignende, men præcis hvilken uddannelsesretning er mindre vigtig, så længe du har en fornuftig fornemmelse af – og gerne erfaring med – forskellige kommunikationsdiscipliner
  • Du ved, hvad der virker på sociale medier og har lyst til at udforske og udvikle vores
  • Du skriver godt og vil gerne producere indhold, der når ud til tusindvis af mennesker
  • Måske har du erfaring med – eller interesse for – grafik og videoproduktion
  • Du har kendskab til Wordpress og Mailchimp – eller kan hurtigt sætte dig ind i systemerne
  • Du er interesseret i grønne løsninger, bæredygtighed og klima
  • Du er ikke bange for rutineprægede opgaver – for de er en del af pakken. Vi kan selv kopiere og lave kaffe, men der vil være mindre udfordrende opgaver noget af tiden

Vi forventer ikke, at du kan opfylde samtlige ønsker, og vi er åbne over for at finde ud af, hvordan vi bedst matcher vores behov med dine interesser.

Ansøgning:

Send ansøgning og CV til Træ.dk på dorte@trae.dk snarest muligt. Vi afholder løbende samtaler.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte kommunikationsansvarlig Dorte Julie Engbo på dorte@trae.dk eller 6118 8527.

Læs mere om os på www.træ.dk

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

 

 

Læs mere:

Modtag gratis nyt om træ:

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.

Træ.dk på Facebook

Vi deler historier, foto og videoer af skov, træ og træprodukter.

Nyhedsbrev

Få gratis nyheder om træ og træprodukter direkte i din indbakke.

Tilmeld nyhedsbrev

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×