Træbyggeri hædret til Building Awards

0

Entreprenørvirksomheden bag træbyggeriet Timianhaven i Havdrup løb med ikke færre end to priser til årets Building Awards.

Af -

Hele to priser blev det til for entreprenørvirksomheden Adserballe & Knudsen A/S, da Licitationen for nylig var vært for konferencen Building Awards. Langelinie Pavillonen i København dannede rammen om en dag med faglige indslag efterfulgt af fest og uddelingen af 11 Building Awards.

Priserne uddeles af Licitationen – Byggeriets Dagblad i samarbejde med Bygherreforeningen, Lean Construction DK og Boligfonden Kuben og går til bygherrer, rådgivere, arkitekter eller entreprenører, der har gjort en ekstraordinær indsats for at skabe et bedre og grønnere Danmark.

Adserballe & Knudsen løb med førstepladsen i kategorierne Materialeprisen og Innovationsprisen for boligprojektet Timianhaven, hvor virksomheden som totalentreprenør har anvendt krydslamineret træ (CLT) som bærende konstruktion.

CLT er anvendt i andre projekter herhjemme, men Timianhaven er det første projekt i Danmark, hvor man anvender CLT som det konstruktionsbærende element. Byggeriet opføres i samarbejde med Vandkunsten og Dominia for Boligselskabet Domea.

Foto: Vandkunsten

Fakta

Modtag gratis nyt om træ:

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.

Retningslinjer for kommentarer

Træ.dk på Facebook

Vi deler historier, foto og videoer af skov, træ og træprodukter.

Nyhedsbrev

Få gratis nyheder om træ og træprodukter direkte i din indbakke.

Tilmeld nyhedsbrev

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×