Træfag er klar til DM i Skills

0

Danmarksmesterskaberne for erhvervsuddannelserne 2020 blev skudt i gang den 16. januar i Bella Center i København, og de studerende er klar til at vise deres skills.

Af -

Hvert år samles de dygtigste studerende fra erhvervsskolerne for at kæmpe om prisen som danmarksmester inden for deres respektive fag. Deltagerne har kvalificeret sig gennem de regionale mesterskaber til at stå på scenen i DM i Skills, så formen er pudset af, og de er klar til at vise, hvad deres fag kan byde på af lækkert design og håndværk!

Gulvlæggere og tømrere vil demonstrere flot og teknisk træarbejde, og Snedkernes Uddannelser stiller op i fire kategorier: maskinsnedker, møbelsnedker, bygningssnedker og møbelpolstrer.

Hvert snedkererhverv har sin konkurrencestand, hvor man har chancen for at følge med i tilblivelsen af et lækkert møbel, en smuk bordplade, en luksuriøs lænestol eller noget helt fjerde. Kun fantasien sætter grænser, så kom ud i Bella Center den 16. – 18. januar og bliv inspireret af træets mange smukke anvendelsesmuligheder.

Udover konkurrencestandene råder Snedkernes Uddannelser også over et areal hvor lærlinge og nyuddannede står klar til at give indblik i, hvad de efter endt uddannelse laver ude i landets virksomheder og som selvstændige.

Så har man et ungt menneske i familien, der står over for at træffe sit uddannelsesvalg, så sving forbi DM i Skills og se, hvad håndværksfagene kan byde på af spændende udfordringer og arbejdsmuligheder.

Der er gratis adgang for alle.

 

 

 

DM i Skills 2020

16. – 18. januar i Bella Center. Der er gratis adgang.

16. januar kl. 10.15-19.00

17. januar kl. 08.00-17.00

18. januar kl. 08.00-14.00

Læs mere om DM i Skills

Fakta

Modtag gratis nyt om træ:

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.

Retningslinjer for kommentarer

Træ.dk på Facebook

Vi deler historier, foto og videoer af skov, træ og træprodukter.

Nyhedsbrev

Få gratis nyheder om træ og træprodukter direkte i din indbakke.

Tilmeld nyhedsbrev

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×