Tags:

TRÆpub – en virtuel bogreol i lommen

0

Træinformation har samlet sine håndbøger i én app til smartphone, så du altid har adgang opdateret viden om træbyggeri, hvor end du befinder dig.

Af -

Træinformations håndbøger som app

Nu er alle Træinformations håndbøger til rådighed i én app sammen med den første vejledning i den helt ny TRÆfakta serie.

TRÆpub binder hele Træinformations digitale rådgivningsplatform sammen, og gør det muligt at medbringe Danmarks største vidensportal om træbyggeri, hvor end man befinder sig.

En virtuel bogreol i lommen

App’en fungerer som en virtuel bogreol, hvor du swipper og vælger mellem alle vejledninger. Herfra navigerer du i den valgte publikation, som du ville bladre i en bog. Tekst og billeder er i højt opløsning, så alle detaljer i byggevejledninger står skarpt og præcist.

I TRÆpub er det muligt at købe alle vejledninger enkeltvis via iTunes samt foretage søgninger på indholdet.

“Vi ønsker, at den viden vi tilbyder skal være til rådighed, både hvor stregerne til huset bliver slået, og hvor spærene bliver hejst”, lyder det i en pressemeddelelse fra Træinformation.

“Det kræver et medie, som byggefolk har lyst til at bruge hvor som helst, og som giver hurtig adgang til den viden, de søger. Det kan vi nu med TRÆpub, og vi forventer, at servicen på sigt bliver byggeriets foretrukne værktøj til viden om træbaseret byggeri”.

Ikke helt et farvel til bøgerne

TRÆhåndbøgerne er de eneste af Træinformations anvisninger, der udover at de findes i TRÆpub også bliver udgivet på tryk.

De nye TRÆfakta vejledninger og de populære TRÆ-gørdetselv-byggeblade kan fremover kun fås i TRÆpub til mobile enheder og for medlemmer på Træinformations hjemmeside.

App’en er gratis og kan downloades i App Store til iPhone og iPad og senere på sommeren i Google Play til Android-baserede smartphones og tablets.

 

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.

Retningslinjer for kommentarer

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×