Tags: ,

Tre dage i designhimlen

0

Igen i år byder 3daysofdesign på forrygende designoplevelser med fokus på møbler, belysning og designobjekter.

Af -

Fra den 3. til den 5. september 2020 er der igen mulighed for at gå på opdagelse i en verden fuld af design og udforske hele 200 showrooms og udstillinger rundt omkring i København. Udstillerne spænder bredt fra nystartede designbrands til veletablerede designhuse.

”Hos 3daysofdesign brænder vi for design og det fællesskab, der hersker blandt designere, arkitekter og designinteresserede fra hele verden. Netop i disse tider er det mere end nogensinde af afgørende betydning at pleje vores forbindelser ikke blot via det fysiske møde, men også via vores digitale platform – så kom og besøg os i København eller følg med på 3daysofdesign.dk,” opfordrer direktør for 3daysofdesign Signe Byrdal Terenziani.

Designeventet sætter i år fokus på bæredygtighed og den cirkulære økonomi og viser nye idéer, der udfordrer den måde, vi producerer og lever med design i dag. Traditionen tro vil der også være masser af lækre træprodukter at falde i svime over.

Her ses nogle af de udstillede produkter:

Om 3daysofdesign

3daysofdesign er danmarks årlige design festival. Det er et internationalt knudepunkt for innovation, der viser inspirerende koncepter inden for livsstil, belysning, møbler og interiørdesign fra nogle af de største aktører bag den danske designscene.

Det er en eksklusiv begivenhed, der er åben for offentligheden med mulighed for at besøge det brede udvalg af showrooms, udstillinger, pop-up events, workshop og design talks med forhåndsvisninger af nye produkter og kommende trends. Samtidigt giver festivalen mulighed for at opleve Københavns pulserende nerve og personlighed.

Kilde: 3daysofdesign

Fakta

Modtag gratis nyt om træ:

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.

Retningslinjer for kommentarer

Træ.dk på Facebook

Vi deler historier, foto og videoer af skov, træ og træprodukter.

Nyhedsbrev

Få gratis nyheder om træ og træprodukter direkte i din indbakke.

Tilmeld nyhedsbrev

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×