USA satser på højt træbyggeri

0

Af

Den amerikanske regering har igangsat en konkurrence om at tegne en skyskraber af træ og sætter samtidig penge af til at uddanne arkitekter til at bygge højt med træ.

Støtte til Udkants-amerika

Projektet er en del af en større lovpakke fra februar i år, hvor der er fokus ’Made in Rural America’ (Lavet i Udkants-amerika).

Initiativet skal få borgere og virksomheder i afsidesliggende dele af USA til at finde og opdyrke nye økonomiske muligheder.

 Det er måske højhuse som vist på denne skitse, der er drømmen for det amerikanske initiativ (Foto: Michael Green Architecture)

Det er måske højhuse som vist på denne skitse, der er drømmen for det amerikanske initiativ (Foto: Michael Green Architecture)

Højhus af amerikansk træ

Det indebærer bl.a. at træindustrien kan få hjælp til at udvikle højteknologiske træprodukter, f.eks. til arkitekter, der måske ellers ville anvende stål og beton til høje bygninger.

Målet med satsningen er at fremtidens skyskrabere af træ – skal være lavet af træ fra amerikanske skove!

Vi glæder os

Vi hilser det spændende initiativ velkommen og vi glæder os til at blive præsenteret for spektakulære amerikanske træhøjhuse og højteknologiske træprodukter.

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

Modtag vores nyhedsbrev

Vil du have seneste viden om træ?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Jeg accepterer at træ.dk må opbevare mit navn og e-mail, overføre det til mailplatformen Mailchimp samt sende mig information og nyheder via e-mail.