Webportal vil inspirere danske arkitekter til at bygge mere i træ

0

Træinformation lancerer websitet arkitekturitrae.dk, der giver indblik i træets mange arkitektoniske potentialer. På hjemmesiden findes bl.a. et projektgalleri med afsluttede bygningsværk og en nyhedssektion med omtaler af igangværende projekter.

Af -

Viden- og formidlingscenteret Træinformation ønsker med webportalen arkitekturitrae.dk at inspirere og øge interessen for anvendelse af træ også i arkitektoniske sammenhænge.

”Vi står for alvor over for omstillingen til øget brug af de fornybare ressourcer, og bygherrens valg falder oftere og oftere på det bæredygtige og klimavenlige byggeri i træ. Den udvikling vil vi gerne understøtte med dette website”, siger Træinformations direktør Mikael Koch og fortsætter:

”Arkitekter og andre fra byggeriets parter kan på websitet blive inspireret til nye projekter. Vi viser her løsninger, hvor træet er brugt på innovative og overbevisende måder. Vi håber, at mange vil få glæde af sitet, og derigennem vil kunne følge med i det stadigt stigende antal nytænkende træbyggerier. Vi modtager meget gerne tips om nyere byggerier”.

Gå til arkitekturitrae.dk

Fakta

Modtag gratis nyt om træ:

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.

Retningslinjer for kommentarer

Træ.dk på Facebook

Vi deler historier, foto og videoer af skov, træ og træprodukter.

Nyhedsbrev

Få gratis nyheder om træ og træprodukter direkte i din indbakke.

Tilmeld nyhedsbrev

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×