Video: Fuldt funktionel legetøjslastbil lavet af træ

2

Hvis der er noget Trætossen elsker, så er det 3D-puslespil - af TRÆ!
Denne legetøjslastbil har en funktionel motor samt gearkasse, så den kan både køre fremad, bakke og gå i tomgang.
Lastbilen består af 420 laserprintede trædele, og for den der er fiks på fingrene vil det tage 10-12 timer at samle den.

Af -

53

Trætossen

Blogger om alt mellem himmel og jord - men altid om træ.

Profil

2 kommentarer

  1. Mads-Ulrik Husum siger:

    Fantastisk sjovt projekt. Er tegninger og samlevejledning tilgængelig online, hvis man vil prøve kræfter med projektet?:)

  2. Lasse Pilgaard Hansen siger:

    Jeg tror ikke du finder tegningerne online desværre. Firmaet hedder Ugears og er ukrainsk. Jeg har selv købt flere af deres byggesæt og de er, synes jeg, en virkelig god kvalitet.

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.

Retningslinjer for kommentarer

Alle blogindlæg fra Trætossen

Video: Stole, stole, stole

Stole af alle slags gemmer sig i de ellers så uskyldigt udseende møbler i denne video fra spanske OOO My Designs nye møbelserie Chairs Everywhere.

Video: Træcykel – Årets vinterprojekt?

Den første cykel så dagens lys i Tyskland i starten af 1800-tallet i form af en løbecykel og bestod hovedsageligt af træ. Sidenhen har cyklen udviklet sig, lige fra væltepeteren til brugen af foldecykler af de britiske faldskærmstropper, og til cyklen som vi kender den i dag. Men nu skal vi tilbage til start 1800-tallets brug at materialet træ. I denne video bygges der en cykel af træ i morderne stil.

Video: Træhus med udsigt

Se et gennemført træhus blive bygget omkring en enkelt stamme! Frem med hammer og søm! Trætossen vil tættere på himlen og trækronerne.

Video: Laserskåret lampe af træ

Trætossen er blevet helt vild med laserskåret produkter af træ! Se eksempelvis denne lampe blive udskåret til et puslespil og samlet!

Video: Fuldt funktionel legetøjslastbil lavet af træ

Hvis der er noget Trætossen elsker, så er det 3D-puslespil - af TRÆ! Denne legetøjslastbil har en funktionel motor samt gearkasse, så den kan både køre fremad, bakke og gå i tomgang. Lastbilen består af 420 laserprintede trædele, og for den der er fiks på fingrene vil det tage 10-12 timer at samle den.

Video: Traditionel papirfremstilling på den langsomme måde

I mere end 800 år har man lavet Kurotani Washi-papir i Japan. Selv om at vi i Danmark ofte kalder det for rispapir, så er papiret faktisk lavet af barken fra papirmorbærtræet. Brug lige fem minutter af din dag på at se denne video og kom heeeelt ned i gear.

Se flere

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×