Video: Fuldt funktionel legetøjslastbil lavet af træ

2

Hvis der er noget Trætossen elsker, så er det 3D-puslespil - af TRÆ!
Denne legetøjslastbil har en funktionel motor samt gearkasse, så den kan både køre fremad, bakke og gå i tomgang.
Lastbilen består af 420 laserprintede trædele, og for den der er fiks på fingrene vil det tage 10-12 timer at samle den.

Af -

57

Trætossen

Blogger om alt mellem himmel og jord - men altid om træ.

Profil

2 kommentarer

  1. Mads-Ulrik Husum siger:

    Fantastisk sjovt projekt. Er tegninger og samlevejledning tilgængelig online, hvis man vil prøve kræfter med projektet?:)

  2. Lasse Pilgaard Hansen siger:

    Jeg tror ikke du finder tegningerne online desværre. Firmaet hedder Ugears og er ukrainsk. Jeg har selv købt flere af deres byggesæt og de er, synes jeg, en virkelig god kvalitet.

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.

Alle blogindlæg fra Trætossen

Tømrer bygger luksusbiler af træ

Sønnen til Truong Van Dao er en heldig lille fyr. Den vietnamesiske tømrer har nemlig bygget både en Ferrari og en Bugatti i børnestørrelse - og det får faktisk Trætossen til at blive en lille smule misundelig! For de er godt nok lækre...

Fotosyntesen på spil

I brætspillet Photosynthesis konkurrerer du med dine medspillere om at vokse og fælde flest træer. Du skal optjene energi fra solen og samtidig passe på, at de andre ikke skygger for dig. Det er da lige noget for trætosser!

Fra skov til træprodukt

Når man elsker træ og træprodukter lige så højt, som Træstossen gør, så er det rent guf at falde over en video som den her. Tryk på play og nyd træets rejse fra skoven til færdigt produkt.

Et cover af træ

Trætossen har fået øje på en virksomhed i Oregon, USA, der har specialiseret sig i at lave træ-covers til mobiltelefoner, spillekonsoller og tablets.

Video: Stole, stole, stole

Stole af alle slags gemmer sig i de ellers så uskyldigt udseende møbler i denne video fra spanske OOO My Designs nye møbelserie Chairs Everywhere.

Video: Træcykel – Årets vinterprojekt?

Den første cykel så dagens lys i Tyskland i starten af 1800-tallet i form af en løbecykel og bestod hovedsageligt af træ. Sidenhen har cyklen udviklet sig, lige fra væltepeteren til brugen af foldecykler af de britiske faldskærmstropper, og til cyklen som vi kender den i dag. Men nu skal vi tilbage til start 1800-tallets brug at materialet træ. I denne video bygges der en cykel af træ i moderne stil.

Se flere

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

Modtag vores nyhedsbrev

Vil du have seneste viden om træ?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Jeg accepterer at trae.dk må opbevare mit navn og email, overføre det til mailplatformen Mailchimp, samt sende mig information og nyheder via e-mail.