Smuk og unik højtaler lavet af træ

2

Der findes mange højtalere, men få er så smukke som denne højtaler lavet af træ.

Af -

Nå man er tosset med lyd, så bliver man som Trætosse ekstra tosset når man falder over noget som denne flotte højtaler af træ.

Rockit Log hedder højtaleren og den er både lækker, smuk og super cool og så er den  fremstillet af overskudstræ fra skovning i British Columbia, provinsen i det vestlige Canada.

Hver højtaler fra Rockit Log er unik. Har du én, så kan min ikke være den samme. Hver enkelte højtaler adskiller sig nemlig i udformning, mønstre og farve i forhold til udseendet af den træklods den blev lavet af.

Læs også: Hvilken facadebeklædning er bedst?

Højtaler af træ

Rockit Log – hver højtaler er unik.

Rockit Log har en indbygget 60 watt forstærker og kan fungere både trådløst og med kabel. Højtaleren kommer med en USB-port der kan bruges til genopladning, og der loves 10 timers batterilevetid, hvilket skulle være nok til at få god lyd på en daglang skovtur.

Og med den beskedne størrelse på ca. 30 centimeter i diameter og et indbygget håndtag, er den da også nem at tage med på farten.

Læs også: Hvordan undgår vi at vores trægulve går amok?

Højtaler af træ

Bag Rockit Log står den amerikanske professionelle fodboldspiller Jay DeMerit, som ud over at spille fodbold, også har studeret industriel produktdesign på University of Illinois.

Jay Demerit.

Rockit Log kan i skrivende stund forudbestilles på crowdfunding-portalen Kickstater. For 200 dollars kan du vælge mellem en lys eller mørk variant, men der tilbydes også andre muligheder. Læs mere om Rockit Log på Kickstarter.

Hvordan Rocket Log højtalerne lyder, vides ikke. Men det er en af de visuelt fedeste højtalere, jeg længe har set.

Læs også: Hvad er forskellen på kævler og tømmer?

57

Trætossen

Blogger om alt mellem himmel og jord - men altid om træ.

Profil

2 kommentarer

 1. Lars Jensen siger:

  Kære Trætosse
  Du har ret! Fed, fed ide – og rigtig flot.
  Hvor meget det mon koster i told at få den over grænsen?
  Tak for dine blog-indlæg. :0)
  Mvh. Hjertet

  1. Trætossen siger:

   Hej Lars
   Ja, den er super fed. Højtaleren koster 199 $ på Kickstarter og ifølge Toldpriser.dk, så pålægges der til denne værdi 428.50 kr i moms og told, plus 160 kr i importgebyr. Samlet pris importeret til Danmark er derfor ca. 1.987 kroner incl. told & moms.
   Prisen uden for Kickstarter bliver 399 $, når produktionen rigtigt er etableret, og så kommer prisen incl. told & moms op på 3.815 kr.
   Dertil kommer fragt som ikke er oplyst på Kickstarter.

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.

Alle blogindlæg fra Trætossen

Tømrer bygger luksusbiler af træ

Sønnen til Truong Van Dao er en heldig lille fyr. Den vietnamesiske tømrer har nemlig bygget både en Ferrari og en Bugatti i børnestørrelse - og det får faktisk Trætossen til at blive en lille smule misundelig! For de er godt nok lækre...

Fotosyntesen på spil

I brætspillet Photosynthesis konkurrerer du med dine medspillere om at vokse og fælde flest træer. Du skal optjene energi fra solen og samtidig passe på, at de andre ikke skygger for dig. Det er da lige noget for trætosser!

Fra skov til træprodukt

Når man elsker træ og træprodukter lige så højt, som Træstossen gør, så er det rent guf at falde over en video som den her. Tryk på play og nyd træets rejse fra skoven til færdigt produkt.

Et cover af træ

Trætossen har fået øje på en virksomhed i Oregon, USA, der har specialiseret sig i at lave træ-covers til mobiltelefoner, spillekonsoller og tablets.

Video: Stole, stole, stole

Stole af alle slags gemmer sig i de ellers så uskyldigt udseende møbler i denne video fra spanske OOO My Designs nye møbelserie Chairs Everywhere.

Video: Træcykel – Årets vinterprojekt?

Den første cykel så dagens lys i Tyskland i starten af 1800-tallet i form af en løbecykel og bestod hovedsageligt af træ. Sidenhen har cyklen udviklet sig, lige fra væltepeteren til brugen af foldecykler af de britiske faldskærmstropper, og til cyklen som vi kender den i dag. Men nu skal vi tilbage til start 1800-tallets brug at materialet træ. I denne video bygges der en cykel af træ i moderne stil.

Se flere

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

Modtag vores nyhedsbrev

Vil du have seneste viden om træ?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Jeg accepterer at trae.dk må opbevare mit navn og email, overføre det til mailplatformen Mailchimp, samt sende mig information og nyheder via e-mail.