VIDEO: Kreativ leg med træ

1

Som trætosse kan man kun være lykkelig for, at der findes andre mennesker i verden, der også er tossede med træ. Her er nogle af de kreative af slagsen.

Af -

Træ er genialt

Og det er denne video også. Instruktøren André Maat har lavet denne spøjse stop-motion-video, hvor han udforsker træets egenskaber og bringer det til live.

WOODOO from Andre Maat on Vimeo.

Se dig selv i træet

Daniel Rozin har også en legende tilgang til træ. Hans efterhånden berømte, interaktive kunstværk, Wooden Mirror, forener det digitale og analoge.

Med træ, motorer, et videokamera, software og en microcontroller, har Rozin skabt en interaktiv flade, der spejler brugeren og dens bevægelser.

Daniel Rozin, “Wooden Mirror,” 2014 from bitforms gallery on Vimeo.

Træet som habitat

Hvor Træ.dk ofte fokuserer på træ i boligen, så sætter kunstneren Zimoun spot på træet som boligen. Med 25 borebiller, en mikrofon, et lydsystem og et stykke træ, kan man enten få sig en finurlig oplevelse eller høre soundtracket til ens værste mareridt.

Zimoun : 25 woodworms, wood, microphone, sound system, 2009 from ZIMOUN on Vimeo.

Træklatring 2.0

Gábor Pribék har skabt den interaktive klatrevæg, clmbstrmnt. Når klatreren rører ved klatregrebene i træ, skabes der en farvet, polygonisk form på klatrefladen. Klatreren er således med til visuelt at fortolke klatreoplevelsen.

clmbstrmnt /interactive climbing wall/ from Gábor Pribék / Kapor on Vimeo.

57

Trætossen

Blogger om alt mellem himmel og jord - men altid om træ.

Profil

En kommentar

  1. Torkel Stentorp siger:

    Hejsa er det rigtigt forstået at lærk altid drejer til venstre i sin levetid, hvorimod andre arter skifter fra venstre til højre på et vist tidspunkt i deres levetid ? ps jeg kalder lærketræ propeltræ da det altid vrider sig hvis man ikke fikserer det Mvh, Den gamle tømre Torkel Stentorp

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.

Alle blogindlæg fra Trætossen

Tømrer bygger luksusbiler af træ

Sønnen til Truong Van Dao er en heldig lille fyr. Den vietnamesiske tømrer har nemlig bygget både en Ferrari og en Bugatti i børnestørrelse - og det får faktisk Trætossen til at blive en lille smule misundelig! For de er godt nok lækre...

Fotosyntesen på spil

I brætspillet Photosynthesis konkurrerer du med dine medspillere om at vokse og fælde flest træer. Du skal optjene energi fra solen og samtidig passe på, at de andre ikke skygger for dig. Det er da lige noget for trætosser!

Fra skov til træprodukt

Når man elsker træ og træprodukter lige så højt, som Træstossen gør, så er det rent guf at falde over en video som den her. Tryk på play og nyd træets rejse fra skoven til færdigt produkt.

Et cover af træ

Trætossen har fået øje på en virksomhed i Oregon, USA, der har specialiseret sig i at lave træ-covers til mobiltelefoner, spillekonsoller og tablets.

Video: Stole, stole, stole

Stole af alle slags gemmer sig i de ellers så uskyldigt udseende møbler i denne video fra spanske OOO My Designs nye møbelserie Chairs Everywhere.

Video: Træcykel – Årets vinterprojekt?

Den første cykel så dagens lys i Tyskland i starten af 1800-tallet i form af en løbecykel og bestod hovedsageligt af træ. Sidenhen har cyklen udviklet sig, lige fra væltepeteren til brugen af foldecykler af de britiske faldskærmstropper, og til cyklen som vi kender den i dag. Men nu skal vi tilbage til start 1800-tallets brug at materialet træ. I denne video bygges der en cykel af træ i moderne stil.

Se flere

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×