acadon Nordic

Softwaresystemer udviklet på et praktisk perspektiv, men med ambitioner om en mere bæredygtig fremtid.

Alt på et bræt

acadon har i fire årtier været leverandør af et fornuftsbaseret, velafprøvet og fagligt tilpasset ERP-system, der optimerer noget nær alle forretningsgange og håndteringsprocesser for virksomheder i trævareindustrien.

Vi tror på, at ”system i sagerne” giver rentabelt overblik – og at der i den henseende er god ræson i at sætte alt på et bræt.

IT-systemet er målrettet branchens behov for lagerstyring, økonomihåndtering, pakning og håndtering. Systemet er skabt til at understøtte de processer, som er forbundet med trævareindustrien – og det er opstået af behov. acadon har mere end 40 års erfaring – og firmaet er grundlagt af en ung mand, der voksede op som søn i en trælasthandel, så du skal ikke gen- eller gennemtænke systemet og din virksomheds behov. Det gjorde han for mange år siden – og det hele er løbende udviklet og tilpasset siden, så vi kan tilbyde vores kunder et smidigt, nutidigt og allerede tilpasset system, der kun skal finjusteres, så det matcher jeres virksomhed 100 procent.

acadon optimerer arbejdsgangene – og effektiviseringen betyder økonomiske og tidsmæssige besparelser. En app gør det muligt at administrere dit lager fra din smartphone, systemets moduler optimerer lagerhåndteringen, giver økonomisk overblik, håndterer webshoppen, transport og informations flowet mellem forhandler og leverandører.

 

Til træmænd og morgenfruer

Træ er morgendagens materiale, og acadons softwaresystemer er udviklet på baggrund af et praktisk perspektiv, men ikke uden ambitioner om at bidrage til en mere bæredygtig fremtid.

Vi vil meget gerne bidrage til smidige processer og gode arbejdsbetingelser for en branche, der varetager håndteringen af et af fremtidens bygge- og produktionsmaterialer.

Du kan leje eller købe en acadon løsning – og vi har, selvfølgelig, dygtige fagfolk som varetager både implementering, tilpasning og rådgivning i forhold til systemet, så du smidigt og ubesværet får acadons IT-løsning integreret i din virksomhed. Vi garanterer overblik, optimering af drift og mulighed for at skabe merværdi på flere arbejdsprocesser.

 

Kontakt

acadon Nordic
Skovbakken 12
8550 Ryomgård

Telefon: +45 32 74 21 58
Mail: info@acadon.dk

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×