acadon Nordic

Softwaresystemer udviklet på et praktisk perspektiv, men med ambitioner om en mere bæredygtig fremtid.

Invitation til gratis seminar: Optimering og digitalisering af træbranchen

Dato: 9. november 2023
Tid: 14:00 – 17:00
Sted: Plantorama Egå, Grenåvej 517B, 8250 Egå

Deltagelse er gratis, og kræver kun tilmelding. Tilmeld dig, eller kontakt os for mere information via bit.ly/3ZCckd4 eller kontakt os på hkl@acadon.dk eller 22 62 28 63.

acadon har en spændende mulighed, der kan revolutionere måden, din virksomhed i træbranchen driver sin drift på og styrker sin konkurrenceevne. Vi vil gerne invitere dig til vores kommende seminar, “Optimering og digitalisering af Træbranchen med acadon – En Branche-specifik ERP-løsning.”

acadon AG, en førende leverandør af ERP-løsninger til træbranchen, har udviklet en branche-specifik ERP-løsning, der er skræddersyet til virksomheder i træindustiren. Vores løsning er skabt til at imødekomme de specifikke udfordringer og krav, som træbranchen står overfor, inklusive produktion, lagerstyring, logistikoptimering og meget mere.

Hvad kan du forvente?

  • Hør om, hvordan vi håndtere forskellige kvaliteter, længder, dimensioner og certificeringer i ét system.
  • Opdag, hvordan du kan forbedre din driftseffektivitet.
  • Lær om bedre sporbarhed af træprodukter.
  • Få indsigt i, hvordan du kan reducere spild og omkostninger.
  • Se, hvordan du kan øge din konkurrenceevne i træbranchen.

Vores seminar vil indeholde præsentationer af vores løsning, digitale muligheder inden for træbranchen og eksempler fra virkelige implementeringer. Dette er en unik mulighed for at udforske, hvordan acadon kan støtte din virksomhed og hjælpe dig med at opnå dine forretningsmål.

Deltagelse er gratis, og kræver kun tilmelding. Tilmeld dig, eller kontakt os for mere information, via bit.ly/3ZCckd4 eller kontakt os på hkl@acadon.dk eller 22 62 28 63.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på seminaret den 9. november 2023. Sammen kan vi skabe positive forandringer for din virksomhed i træbranchen.

Alt på et bræt

acadon har i fire årtier været leverandør af et fornuftsbaseret, velafprøvet og fagligt tilpasset ERP-system, der optimerer noget nær alle forretningsgange og håndteringsprocesser for virksomheder i trævareindustrien.

Vi tror på, at ”system i sagerne” giver rentabelt overblik – og at der i den henseende er god ræson i at sætte alt på et bræt.

IT-systemet er målrettet branchens behov for lagerstyring, økonomihåndtering, pakning og håndtering. Systemet er skabt til at understøtte de processer, som er forbundet med trævareindustrien – og det er opstået af behov. acadon har mere end 40 års erfaring – og firmaet er grundlagt af en ung mand, der voksede op som søn i en trælasthandel, så du skal ikke gen- eller gennemtænke systemet og din virksomheds behov. Det gjorde han for mange år siden – og det hele er løbende udviklet og tilpasset siden, så vi kan tilbyde vores kunder et smidigt, nutidigt og allerede tilpasset system, der kun skal finjusteres, så det matcher jeres virksomhed 100 procent.

acadon optimerer arbejdsgangene – og effektiviseringen betyder økonomiske og tidsmæssige besparelser. En app gør det muligt at administrere dit lager fra din smartphone, systemets moduler optimerer lagerhåndteringen, giver økonomisk overblik, håndterer webshoppen, transport og informations flowet mellem forhandler og leverandører.

 

Til træmænd og morgenfruer

Træ er morgendagens materiale, og acadons softwaresystemer er udviklet på baggrund af et praktisk perspektiv, men ikke uden ambitioner om at bidrage til en mere bæredygtig fremtid.

Vi vil meget gerne bidrage til smidige processer og gode arbejdsbetingelser for en branche, der varetager håndteringen af et af fremtidens bygge- og produktionsmaterialer.

Du kan leje eller købe en acadon løsning – og vi har, selvfølgelig, dygtige fagfolk som varetager både implementering, tilpasning og rådgivning i forhold til systemet, så du smidigt og ubesværet får acadons IT-løsning integreret i din virksomhed. Vi garanterer overblik, optimering af drift og mulighed for at skabe merværdi på flere arbejdsprocesser.

 

Kontakt

acadon Nordic
Skovbakken 12
8550 Ryomgård

Telefon: +45 32 74 21 58
Mail: info@acadon.dk

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×