Einar Risør Finerhandel A/S – Træ & Finér til industrien

Fundamentet af faglighed og stærke relationer

Vores mangeårige viden og stadigt voksende erfaring sikrer, at vores samarbejdspartnere og kunder oplever tryghed hos os, hvor de opnår præcis dén kvalitet og dét resultat, de ønsker.

​Vi udvikler løbende vores medarbejderes kompetencer, og vi vil fortsat udvikle vores faglighed endnu mere. Dét er en del af vores løbende arbejde med at skabe den største værdi for alle parter – såvel kunder som samarbejdspartnere.

​På samme måde prioriterer vi højt at lytte til vores kunder og at nære de gode relationer til vores samarbejdspartnere.

Vi er specialister i Træ og Finér – Kantfiner, Fixmål samt Fleece and Flex finér

Vi finder de rette løsninger tilpasset kundens ønsker og behov – uden kompromiser i kvaliteten.

​Vi har altid omkring 500.000 m2 finér & 500 m3 massivt træ på lager – og vi har alt fra almindelige træsorter til specialiteter.

​Efter ønske laver vi gerne et uforpligtende tilbud

Passion og partnerskaber driver Einar Risør A/S

Vi skaber gode resultater ved at tænke langsigtet og passioneret med fokus på dybdegående partnerskaber. På samme måde vil vi holde vores nøglemedarbejdere engagerede via attraktive faglige udfordringer og udviklingsmuligheder.

FSC® & PEFC certificerede varer

Vi tilbyder både FSC® & PEFC certificerede varer. Målet med certificeringsformerne er at skabe nogle fælles globale principper for ansvarlig skovdrift, herunder et gennemarbejdet og troværdigt system, der kan garantere ansvarligt produceret træ og finer til forbrugere verden over – Du kan læse mere om certificeringsformerne på vores hjemmesiden under certificering – www.risorfiner.dk

Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at få mere information om vores træ og finér.

Efter ønske laver vi gerne et uforpligtende tilbud.

​Vi tager også gerne en drøftelse om jeres ønsker og behov. Ring til os på telefon 75 82 66 00​, eller skriv til os på mail@risorfiner.dk.​

Kontakt

Einar Risør Finerhandel A/S
Niels Bohrs Vej 1
7100 Vejle

Telefon: 7582 6600

mail@risorfiner.dk​

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×