Herskind Savværk ApS

Når kvaliteten betyder noget

Specialister inden for alt i løvtræ og Douglas.

Foto: Herskind Savværk ApS.

Siden 1955 har familien Jakobsen ejet det mere end 80 år gamle savværk. I den tid er Herskind Savværk ApS blevet specialister inden for løvtræ. I dag står Simon Jakobsen som 3. generation i spidsen for den østjyske virksomhed med 30 medarbejdere.

 

SKRÆDDERSYET TIL DINE BEHOV

Herskind Savværk ApS producerer alle typer emner efter mål og stk. i alt fra ege-, bøge- og asketræ, samt specialvarer i douglasgran, ahorn og lignende.

Det erfarne savværk udfører lønskæring, multiskæring, kapning og løntørring.

Herskind Savværk er specialister i brede egeplanker – op til 160 cm i bredden – og planker kan leveres efter mål og ønske. Besøg også salgsafdelingen “Det gamle savværk” og se det tilgængelige udvalg af special planker.

Der tilbydes et stort udvalg af egen producerede og ovntørrede planke varer fra eget tørreri. Der ligges stor vægt på at vi altid leverer en vare med fugtighed på 8% på vores ovntørrede planker.

Egetømmer til bindingsværks-, mølle-, slots- og kirkebyggerier på lager. Savværket har altid et stort lager med både vellagret egetømmer og friskskåret egetømmer.

Derudover tilbyder savværket brænde af rodender, tørre endeklodser og vådt afskær fra savværket. Der leveres også rent flis tørt og vådt samt barkflis.

OM CERTIFICERET TRÆ

Udover den håndværksmæssige kvalitet ligger kvaliteten i produkterne også i deres oprindelse. Herskind Savværk ApS bestræber sig på kun at købe træ fra FSC COC, CW eller PEFC-certificerede kilder. De tilstræber således også kun at sælge skovet træ fra certificerede områder.

 

Kontakt

Herskind Savværk ApS
Lyngballevej 15
Herskind
8464 Galten

Telefon: 8695 4003

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×