Hvalsø Savværk A/S

Effektivt savværk til alle opgaver.

Hvalsø Savværk er et dansk hårdttræssavværk der især er kendt for sin høje kvalitet af vakuumtørret hvid bøg, som er højt værdsat af møbelindustrien.

Savværket producerer også dampet bøg, som er kendetegnet ved sin ensartede farve. Alt vores Danske træ er FSC certificeret.

Hvalsø Savværk køber direkte fra savværker i Afrika og er i stand til at levere en bred vifte af Afrikanske træarter, fx. Sapele, & iroko som er meget velegnet til udendørs brug i det danske klima. Vi har også meget konkurrencedygtige priser på terrasse brædder i Mukulungu, Sapele og Iroko.

Emballage og varme

Udover produktion af savet hårdttræ er Hvalsø Savværk også certificeret af myndighederne til at producere varmebehandlet træ emballage (ISPM).

Hvalsø Savværk leverer også varme til omkring 1.400 husstande i byen Hvalsø, med et moderne 4,5 MWh varmeværk. Anlægget har leveret grøn energi til byen siden 2008. Ved spidsbelastning forbruger varmeværket 100 m3 træ i form af træflis lavet af affald fra savværket.

Hvalsø Savværk blev etableret i 1935 og ejes af Martin Nyrop-Larsen. Savværket har i dag 25 ansatte og eksporterer ca. 90% af vores omsætning.

Kontakt

Hvalsø Savværk A/S
Bentsensvej 4
4330 Hvalsø

Telefon: 46461616

planker@sawmill.dk

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×