PA Savværk A/S

PA Savværk er en virksomhed med lange og stolte rødder.

Det Bedste Grundlag for Fremtiden

Vores mange år på bagen, har overbevist os om, at træ er mere end blot et produkt – Det er en livsstil og et udtryk for en unik identitet og det forpligter os til, at levere varen hver gang.

Vi sætter meget høje krav til os selv og vores partnere, men det udfordrer os til konstant at forbedre os. Dette gælder hele processen, lige fra træet fældes til det ligger under dine fødder.

Vores produkter tilbydes i et bredt sortiment, så vi kan opfylde alle dine behov. Vi leverer til både tømreren og den private kunde. Vi favner dermed det individuelle behov man kan have, som kunde hos os.

Et massivt trægulv giver ikke kun rummet en særlig klasse og skaber en hyggelig stemning. Det bidrager til et sundere indeklima og er nemt at vedligeholde. Leder du efter et massivt plankegulv for livet eller flotte terrassebrædder til din nye terrasse – besøg os på plankegulv.com

Træ fra danske skove

Som savværk har vi ekspertisen og faciliteterne til at tage os af hele processen fra råtræ til færdigt produkt, og har berøring med alle led i processen. Vi leverer primært træ fra de danske skove, men henter også træ i Europa, Nordamerika, Afrika og dybt inde fra den sibiriske tundra. Dette gør at vi altid er klar til at levere kvalitetstræ til dit projekt og behov.

Har du lyst til at se mere om hvordan vi arbejdere og fremstiller produkterne – så se vores video herunder.

Vores medarbejdere – Vores kvalitetsstempel

Vi tror på, at vores medarbejdere er blandt de dygtigste i branchen, og du kan forvente kontakt med utroligt dygtige og professionelle medarbejdere, der besvarer alle spørgsmål du måtte have under hele processen. Har du brug for at komme i kontakt med os –  så kontakt os her

Vi er en partner

Vi ved det er en stor beslutning der skal tages, når du vælger din partner i udvælgelsesprocessen og det er lige netop sådan vi ser os selv – som din partner. Din tilfredshed skal være i top under hele processen og derfor arbejder vi kontinuerligt med at forbedre vores service, så vi leverer træ du kan være stolt af.

Vi er utrolig glade og stolte over vores produkt og den glæde og stolthed skal du selvfølgelig også være en del af.

Hvis vi kan hjælpe netop dig, så læg vejen forbi vores hjemmeside eller vores side på Facebook.

Vi ser lokalsamfundet

PA Savværk har med sine mange år på bagen, ikke glemt rødderne i Korinth og den stærke tilknytning vi har til byen. Vi er bevidste om vores gensidige betydning for hinanden og det ses i de tiltag vi har lanceret, for at skabe vækst gennem skabelsen og bevarelsen af danske arbejdspladser til lokale i og omkring Korinth by.

Vores visioner er at se en genblomstring af den gamle græsk- inspirerede by – Korinth, så vores stærke rødder til byen bevares. Vi arbejder bl.a. benhårdt på at skabe rammerne for, at borgere med svag tilknytning til arbejdsmarkedet kan komme tættere på et arbejde, gennem arbejdsperioder hos os.

Vores Miljøpolitik

Hos PA Savværk har vi specialiseret os i forarbejdning af en af verdens smarteste ressourcer, nemlig træ. Det betyder, at vi har en forpligtelse til og naturlig interesse i at beskytte og bevare de skove, som vi henter dit træ fra. PA Savværk har derfor udformet en miljøpolitik for at sikre kommende generationers adgang til det unikke materiale, som træ er  – Læs vores miljøpolitik her.

PA Savværk støtter bæredygtig skovdrift.

pa-savvaerk-fsc-logo

Ved PA Savværk overholder vi den til enhver tid gældende lovgivning i importør- og eksportørlandene. Det er vores klare politik, at vi i indkøb sikrer os, at træet er fældet i henhold til det pågældende lands lovgivning.

PA Savværk anerkender og støtter FSC® som en certificeringsorganisation, der arbejder på at sikre bæredygtig skovdrift i verden.

Med en klart formuleret miljøpolitik er det vores målsætning at opfylde det omgivende samfundskrav om ressourcebeskyttelse og vores kunders efterspørgsel på produkter fra bæredygtigt forvaltede skove. Derfor er vi også stolte af at kunne tilbyde dig et bredt udvalg af produkter med FSC®-certificering.

SÅ ET TRÆ FOR NÆSTE GENERATION

Vi påstår ikke, at vores gulve er bæredygtige, men vi forsøger dag for dag at minimere og udelukke de negative effekter, som vi måtte forårsage.

Alle vores gulve er Cradle to Cradle Certified®. PA Savværks massive gulve har opnået Sølv efter standardens version 3.1.

Certifikatet dokumenterer, at både gulvene og vores produktion allerede lever op til skrappe kriterier indenfor sundhed, miljø, klima og social retfærdighed.

Ordningen forpligter os til at gøre vores og vores leverandørers aftryk på mennesker og miljø mere og mere bæredygtigt, indtil vi en skønne dag kan opnå Platin i hver kategori. Hvert andet år bliver vores gulve re-certificeret, og vi skal bevise, at vi har gjort fremskridt.

Det giver system og retning for vores arbejde med bæredygtighed.

Træ optager CO2 fra atmosfæren, så længe det gror. Vi kan derfor alle gøre en lille smule godt for klimaet ved at så, plante og bevare de træer, vi har i haven.

Når du beskærer dine træer, kan du lade grenene blive i din have i kvashegn, bunker eller bede rundt om dine planter. Så bliver det til humus, der bidrager til havens biodiversitet, gøder jorden helt naturligt, holder jorden fugtig og lagrer CO2’en i mange år.

PA Savværk støtter organisationen ‘Plant et træ’ med 15.000 kroner hvert år. Organisationen lærer børn om træers betydning for klodens sundhed. Det gør den ved at plante og passe træer i samarbejde med skoler og institutioner.

Læs mere om PA Savværk på vores hjemmeside: www.plankegulv.com

Kontakt

PA Savværk Korinth A/S
Kaj Lykkesvej 13, Korinth
5600 Faaborg

Telefon: 6265 1009
info@pasavvaerk.dk

Bliv Træambassadør

Sådan støtter du træ og Træ.dk.

Træambassadører

Se de virksomheder der har meldt sig som ambassadører for træ i Danmark.
Læs mere

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

Modtag vores nyhedsbrev

Vil du have seneste viden om træ?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Jeg accepterer at trae.dk må opbevare mit navn og email, overføre det til mailplatformen Mailchimp, samt sende mig information og nyheder via e-mail.