Schmidt Hammer Lassen Architects

SHL - Professionelle arkitektoniske løsninger

Schmidt Hammer Lassen Architects er en af Skandinaviens mest anerkendte og prisvindende arkitektvirksomheder. Vi yder professionelle arkitektoniske løsninger over hele verden og har en fornem resultatliste som designere af international arkitektur af høj kvalitet.

Kultur- og uddannelsesbygninger, kontorer, erhverv, detailhandel og boliger, ofte i mixed-use projekter og komplekse bymæssige sammenhænge, er hjørnestenene i arbejdet. Vi har stor global erfaring med design af biblioteker og andre offentlige og kulturelle vartegn, og den innovative, bæredygtige og demokratiske tilgang til arkitektur har tiltrukket global opmærksomhed, som afspejles i over 100 prestigefyldte, nationale og internationale priser.

 

IBC Innovation Factory – Designet af Schmidt Hammer Lassen Architects.

 

Vi har anvendt træ i vores design af kulturelle, offentlige og kommercielle bygninger og uddannelsesinstitutioner på verdensplan i over to årtier. Vores tilgang til anvendelsen af træ er forankret i en ambition om at sikre, at bæredygtige løsninger og en sund økonomi går hånd i hånd. Og vi mener, at træets potentiale ligger lige der, hvor de to mødes.

I takt med at flere og flere mennesker flytter ind til byerne, vokser byggeindustriens udledning af drivhusgasser på verdensplan, og industrien er generelt en stor belastning for klimaet. Hele to tredjedele af verdens befolkning forventes at bo i byerne i 2050, og derfor er vores ambition at skabe betydningsfulde og bæredygtige områder, hvor mennesker trives.

Den menneskelige oplevelse er et nøglebegreb i vores arbejde. Vores tilgang, tankegang og designproces er tilpasset den samfundsmæssige og kulturelle kontekst, hvert projekt indgår i. Vores inkluderende strategi kommer til udtryk i vores arbejde med samarbejdspartnere, bygherrer og lokalsamfund og i vores valg af byggematerialer.

Vi indlever os helhjertet i den voksende interesse for anvendelse af træ i byggeindustrien, fordi vi mener, at træbyggeri bidrager til menneskers velvære og er en holdbar løsning, der kan bane vejen for fremtidens bæredygtige byggeri.

 

Besøg www.shl.dk for mere information

 

Kontakt

Schmidt Hammer Lassen Architects
Pakhus 2, Njalsgade 17A
2300 København

Telefon: 70201900
E-mail: info@shl.dk


TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×