Timberman Denmark A/S

Gulve med stil

I mere end 20 år har Timberman specialiseret sig i at udvikle, markedsføre og sælge kvalitets gulve til det danske marked. Vi ved, at et gulv er en stor del af hverdagen i hjemmet og en investering som man skal leve med i mange år. Derfor er det vigtigt for os, at vores kunder bliver godt vejledt igennem hele processen og kommer hjem med det rigtige gulv.

Stærke rødder

Vores rødder stikker dybt i den jyske muld, og træ lagde grundstenene til vores stærke fundament og vores navn. Derfor er trægulve også en vigtig del af vores sortiment i dag, som igennem årene er blevet udvidet med kork- og vinylgulve. Med stærke rødder kommer stor erfaring, som gør at vi forstår gulve og hvad der skal til for at få dem til at matche nutidens behov. Derfor er vi altid i udvikling og på jagt efter de nyeste teknologier, som kan være med til at forbedre oplevelsen af gulvet og skabe den perfekte kombination af naturlig skønhed, holdbarhed og nem vedligeholdelse.

Danmarks første bekymringsfrie trægulv

Det skal være nemt at have et trægulv, derfor introducerede vi i 2023 det første bekymringsfrie trægulv.

Et Timberman trægulv bringer naturens naturlige glød og varme ind i hjemmet og med vores teknologier, så er det også nemt at have. Det er slut med mørke endestød og overflader som er vanskelige at rengøre. Vi kan på vores gulve med Watertight samlinger garantere at væske ikke vil trænge ned i gulvet i op til 72 timer.

Alle vores trægulve er enten Svanemærket, PEFC- eller FSC-certificeret – for os er det vigtigt at tage ansvar og sørge for at vi sammen passer på klodens ressourcer. Læs mere om vores certifikater på timberman.dk.

Det perfekte lærred til en travl hverdag

Et Novego vinylgulv er designet til den travle hverdag, hvor der stilles krav til minimal vedligeholdelse, funktion og æstetik. De smukke gulve gør det muligt at opleve naturens skønhed i 3D overfladen der giver en ægte oplevelse. Novego vinylgulve har fantastiske akustiske egenskaber, som gør dem perfekte til det moderne hjem. De er 100 % vandtætte og kommer med integreret underlag i enten foam eller kork.

Korkens forunderlige egenskaber

Kork er et kendt materiale fra vinpropper – hvor det er brugt i mange år grundet sine fleksible egenskaber. Egenskaber som er vigtige i en gulvflade for at forbedre gangkomforten og undgå unødvendige stød op igennem kroppen. Korkens struktur gør at gulvene er særdeles støjreducerende og giver en god akustik i hjemmet. Læs mere om korkens egenskaber i gulve her.

Kontakt

TIMBERMAN DENMARK A/S
Havnevej 11
DK-9560 Hadsund

Telefon: +45 99 52 52 52
Email: timberman@timberman.dk

Bliv Træambassadør

Sådan støtter du træ og Træ.dk.

Træambassadører

Se de virksomheder der har meldt sig som ambassadører for træ i Danmark.
Læs mere

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

Modtag vores nyhedsbrev

Vil du have seneste viden om træ?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Jeg accepterer at træ.dk må opbevare mit navn og e-mail, overføre det til mailplatformen Mailchimp samt sende mig information og nyheder via e-mail.