Vahle A/S

Håndværksproducerede trædøre til moderne og historisk arkitektur

Om Vahle

Vahle ligger på Djursland, hvor produktionen af vores håndværksproducerede trædøre foregår. Vores 32 dygtige og innovative medarbejdere arbejder for at skabe unikke dørløsninger baseret på design, kvalitet og funktionalitet. Alle vores døre bliver produceret efter mål på vores værksted med udgangspunkt i den danske håndværkstradition.

Historiske døre

Vahle producerer klassiske indvendige døre, der bevarer historien, men opfylder alle moderne byggekrav. En klassisk fyldningsdør kan produceres som en nøjagtig gengivelse af den oprindelige dør, og kan tilføjes moderne brand-, lyd- og sikkerhedsfunktionalitet.

En Vahle fyldningsdør bliver produceret med lang holdbarhed samt æstetisk og funktionel komfort for øje.

Denne fyldningsdør er blevet genskabt efter en historisk dør. Villa Anna.

Moderne døre

En moderne dør fra Vahle er produceret med udgangspunkt i de samme traditionelle, danske håndværksprincipper som de klassiske, men giver meget brede muligheder indenfor design, funktion og arkitektonisk udtryk.

Vi kalder dem for arkitektoniske døre, fordi de bliver skabt som døre, der skaber arkitektur!

En moderne egetræsdør udført med massive, dybe egetræskærme. ECCO Global Marketing

Udvendige døre

Vahles produktion af udvendige døre omfatter et bredt sortiment af eksklusive facadedøre med navnet JE-Træ Facadedøren, som har været i produktion siden 1974. Dørene bliver produceret på vores værksted til kunder, der lægger vægt på design, tryghed og holdbarhed.

Hvor de indvendige døre kan produceres og designes nøjagtigt efter kunders ønsker og behov, er der med facadedørene et designprogram, som man kan tilpasse sit dørparti til.

”Barcode” facadedør med sideparti udført i massiv eg. Privat villa.

Miljø og certificeringer

Vahles tilgang til ansvarlig produktion har flere afsæt. Grundlæggende har vi altid haft en holdning til, at kvalitet og lang holdbarhed er bæredygtigt. Vi producerer derfor døre i bl.a. mahogni, skandinavisk fyr, europæisk eg og dansk bøg. Vi køber derudover vores træ FSC®-certificeret, og er certificerede, så vi kan levere FSC-certificerede døre.

Vi har stor opmærksomhed på vores klimabelastning, og vi var blandt de første i branchen til at gennemgå DIs Klimaklar Produktionsvirksomhed forløb. Vi arbejder målrettet mod, at vores døre skal kunne produceres CO2-neutrale i fremtiden.

Vi har som de første i Danmark fået udarbejdet EPD’ere, der dækker den komplette dørløsning (inkl. karm, låsekasse, hænglser osv.) på vores indvendige døre, som dækker alle indvendige døre uklassificerede såvel som brand- og lyddøre på hele vores indvendige døre produktprogram bortset fra glasdørene.

Find vores produkt EPD’ere hos EPD Danmark.

Alle vores produkter bliver produceret i høj kvalitet og med lang holdbarhed. Med det udgangspunkt vil vi gerne bidrage til klimadebatten og sætte fokus på træ som klimavenligt materiale for døre med lang levetid, der er produceret i Danmark.

 

Se vores film fra træ til dør her:

Kontakt

Vahle A/S
Fabriksvej 5
8544 Mørke

Telefon: 8637 2477
E-mail: info@vahle.dk
www.vahle.dk

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

Modtag vores nyhedsbrev

Vil du have seneste viden om træ?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Jeg accepterer at trae.dk må opbevare mit navn og email, overføre det til mailplatformen Mailchimp, samt sende mig information og nyheder via e-mail.