Besøgsrekord til About Wood

0

1.100 mennesker lagde forleden vejen forbi Trapholt Museum i Kolding for at se – og røre – de udstillede møbler og møde skaberne bag.

Af

15 talentfulde, nyuddannede snedkere fra hele landet præsenterede i begyndelsen af november deres præmierede svendestykker på udstillingen About Wood / Snedkernes Dag 2018 på Trapholt i Kolding. Og det var igen i år noget af et tilløbsstykke, som denne gang tiltrak ikke færre end 1.100 mennesker – 300 flere end i 2017.

About Wood    About Wood

About Wood / Snedkernes Dag er en særlig udstilling på den måde, at publikum udover at se på de udstillede møbler også kan røre ved dem og møde håndværkeren bag. Hele dagen havde de 15 udstillende maskinsnedkere og møbelsnedkere travlt med at snakke med publikum og svare på spørgsmål om udformningen af møblerne, valget af træsort, samlinger og overfladebehandling.

Arrangementet, som i år blev afholdt for ottende gang, er skabt i et samarbejde mellem Trapholt Museum og Snedkernes Uddannelser og er en hyldest til det gode håndværk og design.

Fotos: Lasse Skov

Modtag gratis nyt om træ:

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.

Træ.dk på Facebook

Vi deler historier, foto og videoer af skov, træ og træprodukter.

Nyhedsbrev

Få gratis nyheder om træ og træprodukter direkte i din indbakke.

Tilmeld nyhedsbrev

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

Modtag vores nyhedsbrev

Vil du have seneste viden om træ?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Jeg accepterer at trae.dk må opbevare mit navn og email, overføre det til mailplatformen Mailchimp, samt sende mig information og nyheder via e-mail.