Mesterskabsvindende gør-det-selv-projekter

0

Vinderne af Gør-Det-Selv-Mesterskaberne 2018 er fundet.

Gør-det-selv-projekter i hjemmet har det med at blive skubbet til side og udsat på ubestemt tid (eller til “når det ikke længere sner”, hvilket i disse snerige forårsdage kan siges at være det samme). Men nogle gange skal man bare kaste sig ud i det – og det er der heldigvis nogle der gør.

SILVAN har netop afholdt Gør-Det-Selv-Mesterskaberne, hvor tre gør-det-selv-projekter blev kåret som “Den Lette”, “Den Sjove” og “Den Svære”. De tre vinderprojekter viser, at meget kan lade sig gøre med lidt træ og noget gå-på-mod.

Den Lette

Janus Berg fra Haslev vandt “Den Lette”-prisen for sine højbede. Med køkkenhavens placering i forhaven ønskede Janus Berg, at den fik et lidt mere iøjnefaldende udtryk. Ni højbede senere er han nu den stolte ejer (og skaber) af en solformet køkkenhave, der kan kickstarte familiens selvforsynende liv.

Den Sjove

Mads Hindsgavl fra Silkeborg har skabt et sejlende vildmarksbad – eller vildmarksba(a)d, om man vil. Badet har formet sig fra idé til sødygtigt fartøj med base i de tre s’er: skørt, skægt og skønt. Og som Mads Hindgavl selv siger:  Varmt bad med søudsigt, hvad mere kan man ønske?

Den Svære

I Svenstrup gik Helle Nielsen og drømmede om et bålsted. Sammen med en veninde gjorde hun drømmen til virkelighed, og byggede ikke blot et bålsted, men et samlingspunkt, hvor der kan råhygges med kolde fra køleren og snobrød over bål.

Har man planer om et forårsprojekt, kan man se alle de tilmeldte projekter her.

Læs mere:

Modtag gratis nyt om træ:

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.

Gør-det-selv

Sådan laver man en pallesofa.

Video

Se hvordan man laver trækasser.

Læs mere

Træ.dk på Facebook

Vi deler historier, foto og videoer af skov, træ og træprodukter.

Følg os på Facebook

Nyhedsbrev

Få gratis nyheder om træ og træprodukter direkte i din indbakke.

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×