Tags: ,

Ny håndbog om trægulve

0

TRÆ 79 Trægulve er vejledning til enhver, der arbejder med trægulve. Bogen er den seneste i rækken af træhåndbøger fra Træinformation.

Af -

Forfatteren af Træinformations nyeste bog om trægulve, TRÆ79, er Bjarne Lund Johansen, som er tidligere direktør i Træinformation.

Bogen beskriver i tekst og tegninger materialer, gulvopbygninger og byggeteknisk korrekt udførelse af bl.a. trægulve på strøer og bjælkelag, fuldlimede gulve, svømmende gulve, gulvvarme, renovering og vedligeholdelse af trægulve. Løsningerne er i overensstemmelse med almindelig, god håndværksmæssig praksis.

TRÆ 79 gennemgår også de konstruktive og fugttekniske krav til udførelsen samt en række lyd-, brand- og lovgivningsmæssige forudsætninger. Den er opdelt i kapitler med afgrænsede emner, der kan læses hver for sig eller i sammenhæng, og den fungerer som et opslagsværk. TRÆ 79 Trægulve er en gavnlig håndbog for alle, der projekterer, leverer og udfører trægulve og vil være sikre på en byggeteknisk korrekt udførelse, samt at gulvene overholder de gældende lovgivningsmæssige krav.

TRÆ 79 Trægulve indgår i ‘alment teknisk fælleseje’, hvilket betyder, at byggeriets parter bør kende håndbogens indhold, når der udføres trægulve.

Bøgerne ”TRÆ 63 Trægulve – Valg og vedligeholdelse” og ”TRÆ 64 Trægulve – Lægning” udgår og afløses af TRÆ79.

Læs eller køb bogen hos Træinformation

Fakta

Modtag gratis nyt om træ:

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.

Retningslinjer for kommentarer

Træ.dk på Facebook

Vi deler historier, foto og videoer af skov, træ og træprodukter.

Nyhedsbrev

Få gratis nyheder om træ og træprodukter direkte i din indbakke.

Tilmeld nyhedsbrev

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×