#Snedkermade-vinder er fundet

0

Blandt 325 billeder og videoer er vinderen af årets Instagramkonkurrence #Snedkermade nu kåret.

Af -

Snedkersektionen i DI Byggeri har for fjerde gang afholdt sin fotokonkurrence udi lækkert snedkerhåndværk, og igen i år er det strømmet ind med flotte bidrag om alt fra møbler, lamper og døre til opbevaringsskrin.

Nu er vinderen af #Snedkermade imidlertid fundet: Et enigt dommerpanel udnævnte Andrea Stokholm. I en video viser hun sit japansk inspirerede Sake-skrin, og hvordan hun mestrer godt snedkerhåndværk. Indholdskassen, der kan rumme 12 kopper og en sake-kande, glider – ligesom låget – ned i skrinet i en flydende og fløjlsblød bevægelse som et bevis på, at snedkerhåndværket handler om præcision.

“Godt snedkerarbejde er kendetegnet ved, at man mestrer præcision, nøjagtighed og finish i håndværket, og det gør Andrea Stokholm i den grad. Videoen viser og udtrykker kvalitet. Vi var dybt imponerede over det smukke håndværk”, siger formand for Snedkersektionen i DI Byggeri, Mads Raaschou, Raaschou Inventarsnedkeri A/S, der var med i dommerpanelet.

Andrea fortæller, at Sake-skrinet er skabt med stor kærlighed til håndværket og en dyb respekt for materialerne. Skrinet er ikke kun et opbevaringsobjekt, men også et kunstværk, der bringer en lille bid af Japan ind i hjemmet dels i form af udtryk, men også i form af duften fra cedertræet.

Andenpladsen i #snedkermade gik til endnu en Japan-inspireret deltager, Daniel Ditlev. I sin video viser han den komplekse arbejdsproces bag japansk inspirerede rispapir-døre med traditionelle snedkersamlinger i massiv, gul, lakeret poppel.

Gustav Toft Andersen løb med tredjepladsen for et smukt billede af sin svendeprøve i yderst høj kvalitet. Billedet sætter fokus på snedkerhåndværkets detaljer, som i øvrigt gav ham en bronzemedalje til svendeprøven.

Læs mere og se billeder hos Snedkersektionen DI

 

Modtag gratis nyt om træ:

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.

Træ.dk på Facebook

Vi deler historier, foto og videoer af skov, træ og træprodukter.

Nyhedsbrev

Få gratis nyheder om træ og træprodukter direkte i din indbakke.

Tilmeld nyhedsbrev

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×