Træmøbel i fire etager

0

Et træmøbel i fire etager skal huse studiepladser og bibliotek, når Arkitektskolen i Aarhus i starten af 2021 flytter ind i nye lokaler.

Af -

Det kæmpestore træmøbel på den nye arkitektskole ved godsbanearealet i Aarhus tager afsæt i et gammelt reolsystem fra kælderen i Hack Kampmanns Erhvervsarkiv, som Arkitektskolen Aarhus har fået. Den store trækonstruktion danner rammen om 520 kvadratmeter over stueplansniveau og 940 hyldemeter fordelt på fire etager.

Det store træmøbel er tegnet af tegnestuen Praksis, der vandt udbudet om indretningen af skolens Mediatek, som bliver stedet for individuel tilegnelse, fordybelse og inspiration.

Projektet er støttet af A.P. Møller Fonden, der i alt har doneret 26 millioner kroner til indretningen af den nye arkitektskole.

“Vinderforslaget rammer meget præcist i forhold til bygningen og brugernes behov. Og det vil bidrage til at skabe spændende rammer for de studerende på den nye arkitektskole. Det er der brug for, når Arkitektskolen Aarhus også i fremtiden skal uddanne superdygtige arkitekter”, siger direktør Henrik Tvarnø fra A.P. Møller Fonden.

    

 

Kilde: Tegnestuen Praksis

Illustrationer: Tegnestuen Praksis

Modtag gratis nyt om træ:

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.

Træ.dk på Facebook

Vi deler historier, foto og videoer af skov, træ og træprodukter.

Nyhedsbrev

Få gratis nyheder om træ og træprodukter direkte i din indbakke.

Tilmeld nyhedsbrev

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×