Tags: ,

A Piece for a Place – Snedkernes Efterårsudstilling 2023

0

Årets udstilling byder på 35 møbler, der sætter fornyet fokus på relationen mellem arkitektur og møbeldesign. Det foregår på Tunnelfabrikken i Nordhavn fra den 28. oktober 2023.

Af -

København er af UNESCO udnævnt til World Capital of Architecture i 2023. Som en hyldest til arkitekturen er årets tema for Snedkernes Efterårsudstilling “A Piece for a Place” – 35 møbler designet til 35 specifikke steder i hovedstaden.

Udstillingens møbler sætter fornyet fokus på relationen mellem arkitektur og møbeldesign, skriver Snedkernes Efterårsudstilling i en pressemeddelelse. Udstillingen kan opleves i Tunnelfabrikken i Nordhavn fra 28. oktober til 26. november 2023.

Igen i år vil der være lækre træmøbler mellem de forskellige designs, så tag familien eller vennerne under armen og kom af sted og nyd efterårets skønne udstilling.

Om Snedkernes Efterårsudstilling

Snedkernes Efterårsudstilling (SE) er en sammenslutning af møbeldesignere, -arkitekter og -producenter. Foreningens formål er at fungere som laboratorium for nytænkning af fremtidige møbeltyper og koncepter og én gang årligt at udstille nye, eksperimenterende møbeltyper af høj håndværksmæssig, brugsmæssig og kunstnerisk kvalitet. Hvert år udstilles der et nyt sted, ligesom der hvert år arbejdes ud fra et nyt tema. Udstillingsrammen og temaet er med til at udfordre udstillerne til at gå nye veje i opfattelsen af, hvad et møbel er.

Udstillingsperiode: 28.10.2023-26.11.2022, alle dage kl. 11-17

Udstillingssted: Tunnelfabrikken, Oceanvej 1, 2150 København

Fri entré

Læs mere hos Snedkernes Efterårsudstilling

Fakta

Modtag gratis nyt om træ:

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.

Retningslinjer for kommentarer

Træ.dk på Facebook

Vi deler historier, foto og videoer af skov, træ og træprodukter.

Nyhedsbrev

Få gratis nyheder om træ og træprodukter direkte i din indbakke.

Tilmeld nyhedsbrev

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×