En skov af dilemmaer

0

Kom med til årets Build in Wood og tag del i debatterne om træbyggeriets mange dilemmaer sammen med andre træelskende nørder fra ind- og udland. Ligesom i 2020 kan du deltage enten fysisk eller digitalt.

Af

Hvorfor taler vi så meget om højhuse, når de fylder så lidt i den samlede byggemasse? Hvordan kan vi dokumentere gode økonomiske cases, så flere bygherrer og entreprenører vil investere i et træbyggeri? Hvor meget træ fra åbenstående konstruktioner kan man vise i en bygning før man går på kompromis med andre vigtige egenskaber i byggeriet? Skal man vælge en hybridløsning for at opnå stivhed og bedre akustiske egenskaber på trods af at det tilføjer beton til byggeriet?

Det er nogle af de mange dilemmaer, der bliver sat på dagsordenen i løbet af de to dage i maj, hvor Build in Wood igen samler træentusiaster fra nær og fjern. Denne gang foregår den fysiske event i Lokomotivværkstedet i Københavns Sydhavn.

Programmet er bygget op omkring otte aktuelle dilemmaer i træbyggeri. Du kan se frem at høre førende træeksperter og spændende debatter, der giver dig viden til at træffe de svære valg og inspiration til de typiske dilemmaer.

Kom og vær med til at netværke og debattere træbyggeri med hele byggebranchen – blandt andet arkitekter, ingeniører, bygherrer og entreprenører.

Sidste frist for “Early bird”-rabat er fredag den 16. april 2021.

Træ.dk’s træambassadører får yderligere 15 procent rabat.

Læs mere, se programmet og tilmeld dig

Modtag gratis nyt om træ:

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.

Træ.dk på Facebook

Vi deler historier, foto og videoer af skov, træ og træprodukter.

Nyhedsbrev

Få gratis nyheder om træ og træprodukter direkte i din indbakke.

Tilmeld nyhedsbrev

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

Modtag vores nyhedsbrev

Vil du have seneste viden om træ?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Jeg accepterer at træ.dk må opbevare mit navn og e-mail, overføre det til mailplatformen Mailchimp samt sende mig information og nyheder via e-mail.