Fyld ørerne med træ

0

Words on Wood er en ny international podcast om træ, udviklet i samarbejde mellem American Hardwood Export Council (AHEC) og Disegno-magasinet. Serien giver indsigt i nogle af de store spørgsmål omkring skove og vores forhold til dem med dybdegående analyser og tværfaglig diskussion.

Af

Podcasten Words on Wood handler om skov- og træindustrien og dykker nærmere ned i de beslutninger, der har betydning for designere og arkitekter, der bruger træ.

Serien er baseret på arbejde fra forskere, naturbeskyttelsesfolk, skovbrugspersoner, akademikere, designere og arkitekter og er et rum til åbenhed om de udfordringer og muligheder, som arbejdet med skove giver.

Det er American Hardwood Export Council (AHEC) i samarbejde med Disegno, Quarterly Journal of Design, der står bag podcasten, som er på engelsk.

Hver episode er bygget op omkring dybdegående interviews med eksperter inden for hvert deres område og kommer ind på emner som kulstoflagring, bæredygtighed, FLEGT, sundhed og meget, meget andet.

Der er fire afsnit i Words on Wood-serien. De første to afsnit – Welcome to the Forest og The Carbon Sink – er udkommet og kan høres på Apple podcasts, Spotify og på americanhardwood.org.

Tags: ,

Modtag gratis nyt om træ:

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.

Træ.dk på Facebook

Vi deler historier, foto og videoer af skov, træ og træprodukter.

Nyhedsbrev

Få gratis nyheder om træ og træprodukter direkte i din indbakke.

Tilmeld nyhedsbrev

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×