Klimakonferencens bord på auktion

0

Af

Da verdens førende politikere mødtes i december i København til FNs klimakonference skete en del af forhandlingerne på unikt dansk træbord.

Naturens parlament

Personen bag bordet “The Parliament of Nature”, er den danske kunsthåndværker og møbeldesigner Tyge Axel Holm – en mand, der stiller store krav til sig selv og sit håndværk. Ikke bare til æstetik og funktionalitet, men i høj grad også til bæredygtighed.

Læs mere om ”The Parliament of Nature”.

 

Underlag for global klimaaftale

Bordet blev fremstillet med håbet om, at det skulle udgøre det underlag, hvor en global klimaaftale skulle underskrives efter forhandlingerne mellem verdens statsledere på COP 15 i december 2009.

Håbet om en globale klimaaftale blev som bekendt ikke indfriet. Bordet kom således heller ikke til at udgøre det underlag, hvorpå en global klimaaftale blev underskrevet.

 

Under hammeren

Men “The Parliament of Nature” fremstår ubetinget som en hyldest til naturen, og nu kommer det under hammeren på Bruun Rasmussens Kunstauktioner sammen med de 21 tilhørende stole.

Skulle man have lyst til at byde på bordet, foregår auktionen den 9. marts kl. 18. Vurderingen lyder på den nette sum af 500.000 kr.

Besigtigelse af bordet er mulig fra den 4.-8. Marts.

Læs mere om auktionen på Link til Bruun Rasmussens Kunstauktioners hjemmeside

Tags:

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×