Lækker lænestol udløser lærlingepris

1

Vinderen af årets lærlingepris for maskinsnedkere blev kåret i lørdags i Moltkes Palæ i København.

Af

Peter Pagh modtog årets lærlingepris og førstepræmien på 30.000 kr.

Imponerende håndværk i smukke omgivelser.

Sådan kan man opsummere særudstillingen Dine, Drink, Daze & Dream, der blev vist i Moltkes Palæ under designfestivalen, 3daysofdesign, i sidste uge.

10 erfarne, danske møbelproducenter var gået sammen om den flotte udstilling, men der var dog også plads til tre nyuddannede maskinsnedkere.

Årets lærlingepris for maskinsnedkere blev lørdag den 26. maj tildelt Peter Pagh, der udlært fra Bernstorffsminde Møbelfabrik, og som var nomineret for sin stol og tilhørende skammel.

”Der er virkelig nogle fine og lækre detaljer i denne stol og skammel. Stolen læner sig fint op ad de danske klassikere, men er sin egen.  Den er veldimensioneret og passer fint ind i hele retrobølgen og kan potentielt sælges i et bredt spektrum af farver. En stol i luksusklassen i superfin eksekvering.”

Sådan lød nogle af dommerkomiteens begrundelser for at det lige netop var Peter Pagh, der løb med prisen og førstepræmien på 30.000 kr..

Det veludførte møbel var at finde som en del af udstilingen sammen med møblerne fra de to andre maskinsnedkere, der var indstillet til prisen.

Andenpræmien på 20.000 kr. gik til Silas John Esheim, der er udlært fra Norisol Frederikshavn, og som var nomineret for sit hifi-møbel med indbyggede højtalere og jalousilåger.

Tredjepræmie på 10.000 kr. modtog  Aksel Giovanni Larsen fra HTH Køkkener/Nobia Danmark, som havde skabt et skrivebord med formspændt skuffefront.

Modtag gratis nyt om træ:

En kommentar

  1. Ingelise Trans siger:

    Fantastisk flot stol ????????????????Tillykke med prisen. Håber den kommer i produktion❤️❤️

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.

Særudstilling og dygtige maskinsnedkere

Læs mere om arrangementet her.

Maskinsnedker

Læs om hvordan man bliver maskinsnedker.

Læs mere

Træ.dk på Facebook

Vi deler historier, foto og videoer af skov, træ og træprodukter.

Følg os på Facebook

Nyhedsbrev

Få gratis nyheder om træ og træprodukter direkte i din indbakke.

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

Modtag vores nyhedsbrev

Vil du have seneste viden om træ?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Jeg accepterer at træ.dk må opbevare mit navn og e-mail, overføre det til mailplatformen Mailchimp samt sende mig information og nyheder via e-mail.