Ny guide til amerikansk hårdttræ

0

Designere, arkitekter, træhandlere og andre interesserede kan finde oplysning og vejledning om brugen af amerikansk hårdttræ i ny guide, som også byder på smukke illustrationer og interaktive kort.

Af

American Hardwood Export Council (AHEC) har begået en ny guide, som på 100 sider giver et overblik over amerikanske hårdttræsarter, deres tekniske egenskaber og eksempler på, hvor og hvordan træet kan bruges. Interaktive kort viser tilvækst og træhugst i skovene.

”Ideen var at bevare ​​de tidligere tekniske vejledninger som praktiske værktøjer, men samtidig gøre den nye guide mere visuel og engagerende, ” siger AHEC’s marketingchef Lauren Smith.

Teknik og flotte fotos

Publikationen reflekterer over den stigende internationale bekymring over miljø- og klimakrisen og er skarpt fokuseret på bæredygtigheden af den amerikanske hårdttræsressource. De interaktive kort viser omfanget af skovens ressourcer og tydeliggør, at mens der er rigeligt af nogle arter, er det mere knapt med andre.

”Det kan hjælpe brugerne til at træffe bedre miljømæssige valg”, mener Smith.

Ved hjælp af AHEC’s online værktøj til livscyklusvurdering kan man i guiden også få at vide, hvor lang tid det tager for skoven at reproducere hver kubikmeter fældet træ for hver af de enkelte træarter.

Udover detaljerede tekniske præstationsdata indeholder guiden eksempler på anvendelsen af træ – lige fra møbler i kirsebær og ahorn til beklædning i ask og gulve i rødeg.

Guiden kan downloades gratis her

Modtag gratis nyt om træ:

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.

Træ.dk på Facebook

Vi deler historier, foto og videoer af skov, træ og træprodukter.

Nyhedsbrev

Få gratis nyheder om træ og træprodukter direkte i din indbakke.

Tilmeld nyhedsbrev

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×