Tags: ,

Ny udstilling: Kvinder skaber rum

0

Dansk Center for Arkitektur åbner dørene for en ny udstilling, som fortæller hidtil ukendte historier om kvinders rolle i arkitekturen.

Af -

Fra den 13. maj 2022 vises Dansk Arkitektur Centers store udstilling ‘Kvinder skaber rum’, der hylder kvinders bidrag til arkitekturen.

Historisk set har kvinder været sværere at få øje på i arkitekturen end mændene. De har ikke i samme grad som deres mandlige kolleger lagt navn til store, spektakulære projekter, eller tegnet vores rådhuse, banker og kirker. Ikke desto mindre har kvinder også begået arkitektoniske landvindinger, som har haft stor samfundsmæssig betydning, og som præger vores hverdag i dag, skriver Realdania, som støtter udstillingen, i en pressemeddelelse.

’Kvinder skaber rum’ er en udstilling, der viser kvinder i arkitekturen på tværs af tid, alder og geografi. Gå på opdagelse i den danske arkitekturhistorie og (gen)opdag projekter skabt af både danske arkitekter som Hanne Kjærholm, Karen Clemmesen, Lene Tranberg, Dorthe Mandrup m.fl. og spektakulære installationer fra internationale tegnestuer såsom Tatiana Bilbao Estudio, Helen & Hard og Ensamble Studio.

Udstillingen ’Kvinder skaber rum’ løber fra 13. maj til 23. oktober 2022, og du kan læse meget mere hos Dansk Arkitektur Center.

Fakta

Modtag gratis nyt om træ:

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.

Retningslinjer for kommentarer

Træ.dk på Facebook

Vi deler historier, foto og videoer af skov, træ og træprodukter.

Nyhedsbrev

Få gratis nyheder om træ og træprodukter direkte i din indbakke.

Tilmeld nyhedsbrev

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×