Træartsguide til din smartphone

0

Få nem og hurtig adgang til oplysninger om forskellige træarter med en ny app til din smartphone. Der gives adgang til en kæmpe database om træ, som kan tages med overalt.

Af -

Træguide til telefonen

 

Wood species guide fra TRADA

TRADA har lavet en app til din smartphone der nemt og hurtigt giver oplysninger om træ (Foto: Wood Species Guide i App Store)

 

Den britiske organisation TRADA har produceret en træartsguide som app til smartphones.

Applikationen, der primært henvender sig til professionelle træfolk, bygger på Trada’s store træartsdatabase, som med app’en stilles til rådighed i et brugervenligt format der kan tages med overalt, fra værksted til byggeplads.

Nemt og hurtigt

Brugeren kan nemt og hurtigt søge oplysninger om forskellige træarter og få oplysninger om tekniske egenskaber som holdbarhed, brugsklasse, densitet og farve.

Brugeren får også adgang til oplysninger udseende, bearbejdelighed og miljøfaktorer, som kan påvirke valg af træart i forbindelse med byggeri eller møbeldesign.

Gratis

Applikationen findes i en gratis udgave der indeholder de 40 mest almindeligt træarter. En udvidet udgave med 140 træarter koster 4,99 £.

Søg efter ’Wood Species Guide’ i App store

App’en er i første omgang kun tilgængelig for iPhone-brugere.  En lignende applikation er dog stillet i udsigt for Android-telefoner i løbet af 2012.

Wood species guide fra TRADA

Wood species guide fra TRADA

Skærmbilleder af appen: Sådan ser den ud (Foto: Wood Species Guide i App Store)

 

Om TRADA

TRADA (The Timber Research and Development Association) – er et britisk baseret og internationalt anerkendt videnscenter for træ og træprodukter.

Organisationen er en non-profit organisation, der arbejder for at formidle viden om træ og træprodukter til sine medlemmer, så disse bliver i stand til fuldt ud at udnytte de fordele som træ tilbyder som materiale.

Læs mere:

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×