Tags: ,

Træpavillon til ørkenfest

0

Burning Man-festivalen bliver beriget med en midlertidig træpavillon, når 70.000 mennesker mødes til ni dages kunst, fællesskab og udskejelser i Nevadas ørken.

Af -

Britiske Atmos Studio med Alex Haw i spidsen har designet en træpavillon med navnet Playascape, der har som erklæret mål at ”indkapsle essensen af ​​Burning Man”.

Ørkenfestivalen er kendt for at være et fristed for kunstnertyper og frie sjæle, der fyrer den af med stoffer, sex og spiritualitet i ni dage hver sensommer. Du skal dog være ualmindelig heldig for at skaffe dig en billet – de er voldsomt eftertragtede og som regel er alle 70.000 udsolgt efter ganske kort tid.

CNC-klippede dele

Hvis du mod forventning er at finde i den midlertidige by Black Rock City fra den 25. august til den 2. september i år, så vil du kunne se og kravle rundt på krydsfinerpavillonen Playascape. Den skal laves af et sæt CNC-klippede dele, der vil blive samlet på stedet.

Visualisering: Alex Haw, Director of Atmos Studio

Haw har designet den halvcirkelformede struktur som en udvidelse af landskabet og et slags ekko af Black Rock City.

“Playascape har et bølgende terræn, der tilskynder folk til at optræde og interagere med hinanden. Ligesom Burning Man er pavillonen et landskab befolket af begivenheder og mennesker,” fortæller Haw til internetmagasinet Dezeen.

Som et stort IKEA-møbel

Playascape er bygget op af trætrin arrangeret i en halvmåne, så man kan klatre på den, men den kan også bruges som amfiteater-sæder til improviserede forestillinger.

Haw håber dog, at de besøgende vil udforske Playscape og finde deres egne måder at interagere med den på.

Den midlertidige pavillon er konstrueret af krydsfiner og stål. Træafsnittene præfabrikeres af Reno Generator i Reno, før de sendes til stedet og samles af et team af frivillige som et kæmpe 3D-puslespil eller IKEA-møbler, forklarer Haw.

På festivalens sidste dag vil pavillonen blive skilt ad og sendt til en non-profit skulpturpark i Bay Area i Californien.

 

Se Alex Haw fortælle om visionerne bag – og indsamlingen til – Playascape:

Kilder: DeZeen og Atmos Studio

Fakta

Modtag gratis nyt om træ:

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.

Retningslinjer for kommentarer

Træ.dk på Facebook

Vi deler historier, foto og videoer af skov, træ og træprodukter.

Nyhedsbrev

Få gratis nyheder om træ og træprodukter direkte i din indbakke.

Tilmeld nyhedsbrev

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×