Bæredygtigt byggeri på programmet i Aarhus

0

Den 18. og 19. april åbner Building Green dørene op i Aarhus.

I denne uge løber Building Green af stablen i Aarhus. Her vil man den 18. og 19 april gratis kunne komme forbi Centralværkstedet og høre om visionerne for og udviklingen af bæredygtigt byggeri i Danmark.

Der vil blandt andet være interessante oplæg om potentialet i træbyggeri. Du kan også høre mere om bæredygtigt byggeri i et nordisk perspektiv, og om verdens største miljømærke for bæredygtigt træ, og vigtigheden af at kigge efter anerkendte miljømærker til fremtidens bæredygtige byggerier.

Ved en debat om højhuse af træ forsøger deltagerne at finde svaret på, hvad der skal til for, at den danske byggebranche også ser træ som et anvendeligt materiale, når der skal bygges i højden.

Der vil desuden også være en rundbordssamtale om hvordan vi skaber samarbejde mellem uddannelserne og om hvordan vi får alle aspekter af bæredygtigt byggeri ind i uddannelsesforløbet hos arkitekter, ingeniører, bygningskonstruktører, håndværkere osv.

Alt det og meget andet spændende kan man opleve i løbet af de to begivenhedsrige dage, hvor der blandt andet vil være deltagelse fra trævante tegnestuer, så som Vandkunsten, C.F. Møller Architects, Arkitema Architects og Snøhetta.

Se hele programmet og læs mere om hvordan du tilmelder dig på Building Greens website.

Information

Tid: D. 18. og 19. april 2018, kl. 9-17.

Sted: Centralværkstedet, Værkmestergade 7-9, 8000 Aarhus C

Om Building Green

Building Green har eksisteret siden 2011, og afholdes hvert år i både København og Aarhus. Building Green er en platform for vidensdeling med bæredygtige aktører inden for feltet og et samlingspunkt med nøglefærdige produkter. Derudover skal eventet være med til at styrke muligheden for at udnytte det kæmpe vækstpotentiale, der ligger i den voksende nationale og internationale efterspørgsel efter klimavenlige byggematerialer og løsninger.

Modtag gratis nyt om træ:

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.

Svinkløv Badehotel

Genopførelsen kan blive Danmarks største bæredygtige træbygning.

Build in Wood

Konferencen skal åbne op for mere træbyggeri.

Læs mere

Træ.dk på Facebook

Vi deler historier, foto og videoer af skov, træ og træprodukter.

Følg os på Facebook

Nyhedsbrev

Få gratis nyheder om træ og træprodukter direkte i din indbakke.

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×