TEMA: EPD'er

EPD’er, eller miljøvaredeklarationer, er dokumenter, der efter internationalt anerkendte standarder fortæller, hvilken indvirkning et bestemt byggemateriale har på miljøet.

Her på siden finder du de 8 EPD’er, som Træ.dk og Træinformation har udviklet for de mest almindelige træprodukter i byggeriet.

Oversigt: 8 EPD’er for træprodukter i byggeriet

Træinformation og Træ.dk har udviklet en række EPD'er, som gør det nemmere at dokumentere træs klimafordele. Find dem her.

Podcastserie om EPD’er

Træ.dk og Træinformation er to organisationer, som samler og spreder viden om træ. Vi har i 2020 og 2021 udgivet en stribe [...]

De første fem EPD’er landet

Fem nye miljøvaredeklarationer for træprodukter til konstruktionsbrug gør det nu nemmere at dokumentere træs klimaegenskaber i [...]

Gratis miljøvaredeklarationer for træ i byggeriet

Samarbejde i træbranchen skal skabe klarhed over træprodukters miljøegenskaber med gratis branche-EPD’er

Flere miljøvaredeklarationer for træprodukter er udgivet

To nye branche-EPD'er har set dagens lys og kan findes både her og på EPD Danmarks hjemmeside.

Digital materialepyramide gør det nemmere at bygge sundt

Mest fra bunden, mindst fra toppen. Vi kender alle sammen madpyramiden, og nu kan arkitekter på samme, nemme måde få et overblik over, hvilke materialer der er sundest at bruge i et byggeri.

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

Modtag vores nyhedsbrev

Vil du have seneste viden om træ?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Jeg accepterer at trae.dk må opbevare mit navn og email, overføre det til mailplatformen Mailchimp, samt sende mig information og nyheder via e-mail.