Top 10: 2019’s største hits på Træ.dk

0

2019 er ovre, og sikke et år det har været! Træ fylder mere og mere i den offentlige debat, og vi mærker også interessen her hos os, hvor hjemmesidens besøgstal og følgere på Facebook, Instagram og LinkedIn bare stiger og stiger. Det er herligt at opleve, hvordan flere og flere bliver opmærksomme på alt det træ er og kan.

Vi ønsker alle læsere et rigtig godt og lykkebringende nytår og siger tak for året, der gik.

Du kan fejre nytåret med læse eller genlæse 2019's mest populære artikler på Træ.dk - og del dem gerne, så de gode budskaber når endnu længere ud.

Af

Se de mest læste artikler på Træ.dk

 

1: Trætårn på toppen

Artiklen om Camp Adventures meterhøje trætårn i Gisselfeld Klosters skove blev årets mest læste nyhed på Træ.dk. Og så spillede tårnet i øvrigt også en vigtig rolle i årets julekalender, Tinka og Kongespillet.

Læs artiklen her

2: Fakta om træets CO2-neutralitet

En ægte 2019’er er der måske ikke tale om i streng forstand, men den gamle artikel blev pudset af og indgik som neutral, faktabaseret indspark i årets hede debat om træets CO2-neutralitet.

Læs artiklen her

3: En overnatning højt i træets grønne top

Mange af Træ.dk’s læsere drømmer tilsyneladende om en nat i trækronerne. I hvert fald strøg artiklen om trætop-hytten i Nordjylland direkte ind på en 3. plads.

Læs artiklen her

4: “Skoven er kun en klimagevinst, hvis vi anvender træet”

Seks skarpe om træ med vejrvært Peter Tanev blev lidt af en kioskbasker og nåede bare på Facebook over 13.000 læsere – og altså en fjerdeplads her på listen.

Læs artiklen her

5: Tower of Wood – Danmarks højeste træbyggeri

Med sine 10 etager og en samlet højde på i alt 32 meter lægger Tower of Wood i ovnen til blive Danmarks højeste træbyggeri. Og det er noget, vores læsere kan li’!

Læs artiklen her

6: Mål træets højde med din telefon

For få år siden var det næsten ikke til at komme til for Pokémon Go-spillere, der gik med næsen i mobilen for at jage fantasivæsener rundt omkring. Samme teknologi – Augmented Reality – er brugt i en svensk app designet til at give en præcis højdemåling af udendørs træer, der er højere end tre meter.

Læs artiklen her

7: “Det der træbaserede modulbyggeri kan noget”

Seks skarpe om træ-serien har fanget mange læsere. Her er det Cuno Mouritsen fra BM Byggeindustri, der fortæller om sit syn på træ.

Læs artiklen her

8: To timer med træ om ugen forbedrer din sundhed

Forskning i træ og sundhed er et sikkert hit hos Træ.dk’s læsere. Og det forstår man jo godt – træ ER bare genialt, og det giver altid noget ekstra at få det bekræftet på videnskabelig vis.

Læs artiklen her

9: Træhytte på toppen af verden

Vores læsere faldt for denne her hytte, bygget i CLT og beliggende nord for polarcirklen i bjergene rundt om Hammerfest, som er kendt for at være verdens nordligste by.

Læs artiklen her

10: Notre Dame med træ på toppen

Verden fik et chok, da taget på Notre Dame i Paris brændte ned. Flere arkitekter kom hurtigt på banen med kreative ideer til genopbygningen af den gamle kirke – blandt andet et nyt CLT-tag med spir i midten.

Læs artiklen her

Tags:

Modtag gratis nyt om træ:

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.

Nyhedsbrev

Få gratis nyheder om træ og træprodukter direkte i din indbakke.

Træ.dk på Facebook

Vi deler historier, foto og videoer af skov, træ og træprodukter.

Følg os på Facebook

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

Modtag vores nyhedsbrev

Vil du have seneste viden om træ?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Jeg accepterer at trae.dk må opbevare mit navn og email, overføre det til mailplatformen Mailchimp, samt sende mig information og nyheder via e-mail.